[Adana - MT]

İyi akşamlar ... :rendeer:

Anneler günü için Bor'a annemin yanına gittim geldim bugün... %70 yağmurlu güzel bir yolculuk oldu.
Hepimizin Anneler Günü Kutlu Olsun...:rendeer:

İyi akşamlar ... :rendeer:

Anneler günü için Bor'a annemin yanına gittim geldim bugün... %70 yağmurlu güzel bir yolculuk oldu.
Hepimizin Anneler Günü Kutlu Olsun...:rendeer:

herkese ıyı geceler murat hocam şükürler olsun rabbime kazasız belasız gidip geldin ne mutlu sana annenin elini öptün bazlarımız sadece dua edebildik allah başından eksik etmesin.bizim gurup bu hafta pek sessiz,di diye düşünüyorum bilmem bana katılan varmı.allah rahatlık versin hepinize yarın yeni bir haftaya başlıyacaz.hepimize hayırlı olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Yaylada geçirdiğim yağmurlu bir hafta sonu sonrası.
Yağmurlu bir haftaya başlıyoruz, haydi hayırlısı.

Günaydın hayırlı haftalar herkese...:rendeer:
herkese ıyı geceler murat hocam şükürler olsun rabbime kazasız belasız gidip geldin ne mutlu sana annenin elini öptün bazlarımız sadece dua edebildik allah başından eksik etmesin.bizim gurup bu hafta pek sessiz,di diye düşünüyorum bilmem bana katılan varmı.allah rahatlık versin hepinize yarın yeni bir haftaya başlıyacaz.hepimize hayırlı olur inşallah.

Teşekkürler Fatih abi. Allah başımızdan eksik etmesin...
Dediğine katılıyorum. Anneler günü ve yağmur sessizliği var Adana Mt'de:queen:

Herkeslere hayırlı haftalar hayırlı işler diliyorum, bizim burda yağmur yok hatta ara ara güneş çıkıyor :p şimdilik tabii :mrgreen:

Herkese merhaba bugun oto fuari baslamis bulunmakta yanilmiyorsam 13-19 mayis arasi fuar alaninda, motosiklet yazmislar ama ne kadar motosiklet ve aksesuari var bilmiyorum.

tuc

Bende 19 mayıs pazar günü fuara gelmeyi düşünüyorum varsa gidecek olanlar burdan gidebiliriz beraber motosiklette varsa bakar ederiz :)

Herkese merhaba bugun oto fuari baslamis bulunmakta yanilmiyorsam 13-19 mayis arasi fuar alaninda, motosiklet yazmislar ama ne kadar motosiklet ve aksesuari var bilmiyorum.

gecen sefer de sırf motosiklet için gidip bos bos geri dönmüştüm, umarım bu sene motor standları fazla olur

tuc

gecen sefer de sırf motosiklet için gidip bos bos geri dönmüştüm, umarım bu sene motor standları fazla olur

bugün tanıdığım biri gitmiş.Hiç motosiklet yoktu diyor girişte 7,5 tl imiş değmez kesinlikle diyor beğenmemiş kendisi pazar günü yapılacak birşey bulamazsam mecbur gideriz yoksa uğramam bile :)

Merhaba arkadaşlar,
Yarın Erzurum yolcusuyum.
C. tesi akşamı döneceğim.
Pazar günü bir etkinlik olsa da katılabilirmiyim bilmiyorum.
Kampa odaklıyorum kendimi, umarım bir aksilik çıkmaz.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar