[Adana - MT]

Güneşli bir güne merhaba...Ben biraz sonra test sürüşü için çıkacağım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Bahadır tel# bende yok...siteye yaz...şu anda online durumdayım...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,az önce haber aldım,b.cengiz'in babası vefat etmiş,ALLAH RAHMET EYLESİN diyor,başsağlığı diliyorum.
cengiz cep:535 / 602 68 08

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir üye olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır. İlk mesajımı yazmak istedim. Adanalı motor sever dostlarıma sevgiler saygılar. Babası vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet, kalanlara sabır diliyorum... :(

Hayırlı sabahlar arkadŞlar,
Cengiz abime baş sağlığı diliyorum
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.

---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:25 ----------

Çağlar arkadaşım hoş geldin

Sevgili Adanalı motorcu arkadaşlar daha önce bahsettiğim 7000 km lik cbf 150 ile yapacağım yolculuğa bu sabah istanbuldan başladım ilk gün 953 km yaparak Adana'ya ulaştım başkan bana Tlf göndermişti rahatsız etmedim akşam akşam yarın erkenden yola çıkıyorum Antep nizip Zeugma Müzesi'ne tüm Adanalı dostlara selamlar yol Raporunu günlük olarak gezi bölümünde güneydoğu turu diye yazacağım meak eden dostlara okumaları in tavsıye ederim

tuc

Herkese iyi akşamlar.
Cengiz abiyede baş sağlığı diliyorum.allah rahmet eylesin.

Sevgili Adanalı motorcu arkadaşlar daha önce bahsettiğim 7000 km lik cbf 150 ile yapacağım yolculuğa bu sabah istanbuldan başladım ilk gün 953 km yaparak Adana'ya ulaştım başkan bana Tlf göndermişti rahatsız etmedim akşam akşam yarın erkenden yola çıkıyorum Antep nizip Zeugma Müzesi'ne tüm Adanalı dostlara selamlar yol Raporunu günlük olarak gezi bölümünde güneydoğu turu diye yazacağım meak eden dostlara okumaları in tavsıye ederim

Sizede iyi yolcluklar dilerin yolunuz açık tekeriniz düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Cengiz bey Başınız sağolsun. Merhuma Allah'tan rahmet sizlere de sabır vermesini dilerim:salut:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta olsun.
kocaolgun arkadaşım,yolun açık olsun.

Günaydın herkese... Hayırlı haftalar...:rendeer:
kocaolgun yolun açık olsun.:cat:

Günaydın, hayırlı haftalar diliyorum :rendeer:

Cengiz, Başın sağolsun Allah rahmet eylesin, Allah geride kalan yakınlarına sabır versin.

Adana İl Temsilcisi
duyuru
arkadaşlar,bu akşam,cengiz arkadaşımızın babasının mevlüd'ü var.gitmek isteyen arkadaşlara duyurulur.

Gunaydin Arkadaslar.

Herkese iyi haftalar,iyi calismalar.:rendeer:

Cengiz, basiniz sagolsun,geride kalanlara saglik,sihhat ve sabir diliyorum...

Kocaolgun,yolun acik olsun,kazasiz belasiz surusler...::biggrinn

herkese iyi haftalar...
Cengiz abimizin babasına Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,geçen yıl giden arkadaşların önerileri dahilinde,bu hafta mersin'in üstündeki MUHTARIN YERİ ne gitmek fikri doğmuştur.ayrıntıları çarşamba toplantısında görüşürüz.hatırlamak için resimler:
VG2R3.jpg
G05Vo.jpg

qrckT.jpg

ZFVMu.jpg

q8N12.jpg

IVe2F.jpg

E0WkI.jpg

Jf6S4.jpg

GYfte.jpg

oqVCn.jpg

ZuHF2.jpg

wlDmS.jpg

JNwTV.jpg

ruU0W.jpg

OvdjL.jpg

xRnoH.jpg

Adana İl Temsilcisi
onuda soracağız artık,bence çoktaaaan açmıştır.zaten o köyün muhtarıydı,evi oradaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar