[Adana - MT]

njWwG.jpg

zxKvL.jpg

nhlo.jpg

PWrYe.jpg

y0TRk.jpg

1Da5n.jpg

mX3Rv.jpg

goUIw.jpg

G2QwA.jpg

zbjPe.jpg

Adana İl Temsilcisi
vay,suat ve cellat muratı motor üstünde,gezide görmeyeli uzuuuun süre olmuştu.:thumleft:
hah şimdi olmuş mustafa.:cat:

iyi akşamlar doslar.
mustafa abi geziniz harika olmuş, bir alo deseydin katılabilirdim. pazar günüde boştum.:pr:

Bu hafta sonu üniversite sınavı dolayısıyla hanım okulda ben de evde görevliyim:mrgreen:gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler..:king:

Takendy ,henüz tanışma fırsatımız olmadı ama ben de c.tesi müsaitim(pazar günü sınav görevim var:))istersen c.tesi müsait olan arkadaşlarla birlikte bir rota belirleyip çıkabiliriz...Hava durumuna göre Çatalan (kırıklı-bekirli-eğlence) üzerinden Aladağ olabilir mesela...Dönüş yolunu İmamoğlu üzerinden yapabiliriz...

İş yada yolla ilgili problem olmaz ve Cuma gecesi Adana'ya dönebilirsem, Cumartesi günü için ben müsaitim, yapılırsa güzel bir program keyifle katılırım.

Pazar günü ben de sınavda görevliyim. Cumartesi yapılacak muhtemel bir geziye katılmam mümkün...
Hem sizi tanıştırmış oluruz. :queen:
Taha ve Bora Başkanımın kızına sınavda başarılar diliyorum...:cat:

S.A. ben Mesut yeni katildim incirlikte yasiyorum aranizda banada yer varsa en kisa zamanda bi gezide yuzyuze tanismak isterim

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.teşekkürler muratcığım,amiiiin.
Hoşgeldiniz Metin ve Mesut.

Pazar günü ben de sınavda görevliyim. Cumartesi yapılacak muhtemel bir geziye katılmam mümkün...

Bu hafta sonu için uyuşamadık galiba :mrgreen: Ben Cumartesi çalışıyorum pazar boşum, pazar günüde siz dolusunuz :mrgreen: sağlık olsun artık haftaya hep birlikte gezeriz :cat:

Aramıza Hoşgeldiniz Metin ve Mesut, inşallah kalıcı ve katılımcı olursunuz :cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bir önerim var:
haftaya pazar günü,hava da müsait olursa,yol yapmak istiyorum.şöööyle,silifke,oradan da DANYALIN YERİ'ne kadar uzanalım.hem kekikli ayranımızı içer,hem de düz yol ve silifkeden sonra da bol viraj yaparız.(silifke-danyalın yeri:30 km.)toplam gidiş mesafesi:192 km.hanımlara da kekikli ayranı tattırmış ve o şahane manzarayı göstermiş oluruz.ne dersiniz ?
vrPlp.jpg
XKh5p.jpg
MyfZ.jpg

gKZcq.jpg
xkRa9.jpg
82JVP.jpg

Merhabalar,
Hayırlı işler,

Bora başkanım, kısmet olursa bana uyar.

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

S.A. ben Mesut yeni katildim incirlikte yasiyorum aranizda banada yer varsa en kisa zamanda bi gezide yuzyuze tanismak isterim

Hoşgeldin arkadaşım.
Dilerim kalıcı ve katılımcı olursun.

Adana İl Temsilcisi
2.öneri:
ondan sonraki bir hafta da,uzun süredir istediğim,HATAY'a gidip,kağıt kebabı+künefe yiyip,hatta oraya kadar gitmişken kamp yapmayı planladığımız BALLIÖZ'ü de keşfe gidebiliriz.
rDf7N.jpg
SmNep.jpg
h1Qd.jpg
JAg6E.jpg
K9Crg.jpg
nJdRm.jpg
OHD4R.jpg

Cumartesi günü iptal mi :silent: , bende zincir temizliğimi yapar, sis farlarını takarım öyleyse,
yol+yemek varsa SSK istemez, her yol bana uyar....

Herkese Gunaydin,nihayet bilgisayarima kavustum...:flower:

ZEALSUN1984 ve mastem13 hosgeldiniz.:cat:

Ben de sinava girecek arkadaslara basarilar diliyorum.

haftaya pazar günü,hava da müsait olursa,yol yapmak istiyorum.şöööyle,silifke,oradan da DANYALIN YERİ'ne kadar uzanalım.hem kekikli ayranımızı içer,hem de düz yol ve silifkeden sonra da bol viraj yaparız.(silifke-danyalın yeri:30 km.)toplam gidiş mesafesi:192 km.hanımlara da kekikli ayranı tattırmış ve o şahane manzarayı göstermiş oluruz.ne dersiniz ?

Bencede uygun olur, hemde değişik yer :flower:

Cumartesi günü iptal mi :silent: , bende zincir temizliğimi yapar, sis farlarını takarım öyleyse,

gogotherider ve T R O E Cumartesi müsait olduklarını yazdılar ama tabi siz bilirsiniz :wiinkk:

Ben halen musait olan arkadaslar ile bir gezi yapabiliriz diyorum..TROE Murat uygun oldugunu soyluyor...Ortaklasa belirleyecegimiz bir rota ile bu haftayi degerlendirebiliriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/vrPlp.jpghttp://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/XKh5p.jpghttp://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/MyfZ.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/gKZcq.jpghttp://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/xkRa9.jpghttp://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/19/82JVP.jpg

Baskanim benim de tekrar gitmek istedigim bir yol.:thumleft:Su an itibari ile katilirim diye dusunuyorum ama haftaya netlesir tabi ki...

Adana İl Temsilcisi
gökmen,seni epey bir kurtlanmış görüyorum.:p eee tabii çoktandır gezilere katılmadın,böyle oldu di mi ?
bu arada sınav konusunda teşekkürler kardeş.

Bak aklıma geldi şimdi, İskenderunda Soğukoluk/Belen yaylası var ordada güzel kağıt kebabı yapıyorlardı, bir gezide oraya düzenlenebilir diye düşünüyorum :cat:

Herkese günaydınlar...

Metin ve Mesut arkadaşlarımız.. aramıza hoş geldiniz diyorum..

Arkadaşlar mevcut gezi planınız için Allah'tan bir mani çıkmaz ise iştirak etme niyetindeyim...

Adana İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar