[Adana - MT]

merhaba arkadaşlar,
bu gün hava pırıl pırıl ama ben hastayım.:pr:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

Günaydın ahali,

Hafta sonu için proğram yapan yapımcılar. Menüde neler var :mrgreen: Hafta sonu hava gayet açık kaçırmamak gerekiyor. Artık PTT bırakında gezelim :flower:

Olur birader,
Yarın toplantıda bir rut çıkaralım.
Hafta sonu değerlendiririz inşallah.:cat:

Gunaydin Arkadaslar,hayirli isler...

Yusuf abi gecmis olsun...

Oguz Demir adli arkadas motorcular icin cizmis...:queen:Umarim yukleyebilmisimdir...:mrgreen:

--------------------------------------------------------------------------------

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 737x737 and weights 145KB.

Click this bar to view the full image.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Maalesef...:pr:

merhaba arkadaşlar,
bu gün hava pırıl pırıl ama ben hastayım.:pr:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

Olur birader,
Yarın toplantıda bir rut çıkaralım.
Hafta sonu değerlendiririz inşallah.:cat:

Yusuf abi geçmiş olsun :rendeer:
Gunaydin Arkadaslar,hayirli isler...

Yusuf abi gecmis olsun...

Oguz Demir adli arkadas motorcular icin cizmis...:queen:Umarim yukleyebilmisimdir...:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

[/COLOR]Maalesef...:pr:

Ben sadece çizgi görüyorum, eğer bunu çizmiş ise başarılı olmuş :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
yusufum geçmiş olsun kardeş.

DUYURU
arkadaşlar,az önce haber geldi,ceyhan'daki suat arkadaşımızın babası vefat etmiş.kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.bu arada yarın akşam green garden'da toplanıp,araçlarla başsağlığı ziyaretine gidilmesini öneriyorum.

yusufum geçmiş olsun kardeş.

DUYURU
arkadaşlar,az önce haber geldi,ceyhan'daki suat arkadaşımızın babası vefat etmiş.kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.bu arada yarın akşam green garden'da toplanıp,araçlarla başsağlığı ziyaretine gidilmesini öneriyorum.

Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin.

iyi günler arkadaşlar...
Suat arkadaşımızın babasına Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum... :pale:

Suat arkadaşımızın babasına Allah'tan rahmet , kendisine de başsağlığı dilerim.

Adana İl Temsilcisi
bünaydın dostlar,akşama görüşürüz.
green garden'da buluşulup,ceyhan'a gideriz bu akşam.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,birkaç arkadaşla yaptığım görüşmede ceyhan'a gitme konusunda,yeni bir fikir ortaya çıktı.deniyor ki;şayet bu akşam gidilecek olursa,katılım az ve vakit dar olacaktır.ama eğer havanın da güzel olacağı belli olan PAZAR GÜNÜ,mesela saat 13.30-14.00 gibi MOLA'da buluşulup gidilirse,katılım daha çok olacağı için taziye ziyareti de daha anlamlı olacaktır.ne dersiniz?

Başkanım,
Amaç taziye dileklerimizi iletip, bir fatiha okumak.
Akşam nasılsa bir aradayız. Konuşuruz karar veririz, ama çokta geciktirmek anlamlı değil gibime geliyor.

Adana İl Temsilcisi
dün akşam,ben,muzaffer,yusuf ve recep albay,ceyhan'a taziyeye gittik.acılarını paylaştık,memnun oldular.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar