[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
bugün sabah motorumun garajına indim.birazcık sildim,çalıştırdım.::gazla:: yav,itiraf ediyorum BEN MOTORA BİNMEYİ ÇOOOOK ÖZLEMİŞİİİM.hava da çok güzeldi (ampul gibi) ama bu pazarda çalışmak durumundaydım.:pr:

herkese iyi akşamlar... Bora başkanım büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum... Bugün yanına uğrama planım vardı praktikere, ancak kayınpeder ve kayınvalide yemeğe davet ettiler. eve yeni ayak bastım... ::150::

Herkese hayırlı geceler.

Bora abi geçmiş olsun,Allah'dan acil şifalar diliyorum,ve diger hasta büyüklermizinde bir an evvel sağlıklarına kavuşmalrını niyaz ediyorum.

Herkese tekrardan selam lar hayırlı geceler...

Adana İl Temsilcisi
herkese çok teşekkürler.günaydın ADANA MT.hepinize iyi bir hafta olsun.:)

selam arkadaslar
hafda sonu adanaya döndüm iş yogunlugundan anca girdim
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Bu haftada seyahatdeyim. Çarşambaya yine yokum.
Kısmetse hafta sonu görüşürüz.

Sevgili abilerim askerliğimi ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT'da yapmak icin 4 subattan itibaren 15 ay yokum geldigim zaman gorusmek uzere hepinize kazasız belasız yolculuklar diliyorum.Kendinize iyi bakın

abowwwwww 460 mı dedin bitermi be selo001 hemde bzulmamış bi 460:pr: gazaan mübarek olsun kardeşim:) şaka bi yana biter biter dert etme bizde gectik o köprüden asıl askerlik gelince başlıyor bazen keşke hep askerde kalsaydım dedigim bile oluyor askerlik anıları güzeldir ölene kadar bitmez hep anlatılır yaşlısından gencine hiç bitmez bu anılar şimdi yazmaya kalksam sayfalar almaz şimdiden hayırlı teskereler :king:

Tünaydın millet :rendeer:

Sanada hayırlı teskereler selo001 :cat: Pazar günü yine yağış gösteriyor :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar