[Adana - MT]

Merhaba Arkadaslar.

Herkese gunaydin...

Hastaliktan yeni yeni kurtulmaya basladigim boyle bir gunde guzel bir gezi haberi (ustelik sucuklu) kadar keyif verici bir sey yoktur herhalde:thumleft:.Umarim su lanet ilaclardan bir an once kurtulup geziye katilirim:mrgreen:

Sundowner,hosgeldin arkadasim,motorun hayirli olsun,tekerin duz bassin.

Bahadir sana da hayirli ugurlu olsun.Umarim diledigin gibi bir birliktelik yasarsin.Bu arada semsiyenin ne zaman acilip kapanacagi belli olmaz,sen gene de totoyu saglama al.::148::

Teşkkürler sağolasın hoşbulduk.Herekse selam...
Motor u Burak' ın kuzeninden aldık zaten onlara da Muzaffer(Fazer) abi ve Burak bulmuş veya aracı olmuşlar herhalde yanılmıyorsam.Oldukça temiz,şuan 20200 de daha.Bende çok fazla binemiyorum Aldım alalı 80km yapmışım hava soguk romatizmam da olunca ,ancak yaza bakalım kısmet...

walla abi bizde bu motoru iyi denk getirmiştik. Aslında kazalıydı bir tek şase duzgundu ama ismail ustadan allah razı olsun sıfır gibi topladı. 6500 tl ye kazalı makineyi alıp 3000 tl kadar da masraf etmiştik. 11.500 e de benim kuzene sattık epeyce karlı sayılabilecek bir işti. Km si 77.000 di ama yüksek diye 100 tl ye düşürdük onu masraftan saymıyorum. Umarım çok para vermemişsindir sende ama güzel motor uzun süre rahatça binebileceğini düşünüyorum. İlk toplantıda görüşmek dileğiyle...

walla abi bizde bu motoru iyi denk getirmiştik. Aslında kazalıydı bir tek şase duzgundu ama ismail ustadan allah razı olsun sıfır gibi topladı. 6500 tl ye kazalı makineyi alıp 3000 tl kadar da masraf etmiştik. 11.500 e de benim kuzene sattık epeyce karlı sayılabilecek bir işti. Km si 77.000 di ama yüksek diye 100 tl ye düşürdük onu masraftan saymıyorum. Umarım çok para vermemişsindir sende ama güzel motor uzun süre rahatça binebileceğini düşünüyorum. İlk toplantıda görüşmek dileğiyle...

Çok güzel özetledin Bravo ::biggrinn ama en azından motorun rengi siyah :mrgreen:

Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak.

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı.

Dostu da severim düşmani da. Çünki dost gücümü, düşman ise ödevimi gösterir.

Bak bahadır sana ne buldum, türkiyeye geldimi bilmiyorum ama yakışıklı duruyor Suzuki İnazuma

http://motosiklet.suzuki.com.tr/Motosiklet/Street/Gw250-Inazuma/21/Street-Gw250-Inazuma

Muzaffer abim teşekkürler... O modeli gördüm ben de... düşünmedim değil... ama boyutları bana ufak gelir gibi geldi. bir de yeni bir model, kronik bir sıkıntısı varsa elimizde patlar korkusu da var tabi... :c)))

Merhaba arkadaşlar,
Hepinize iyi geceler.
Adıyaman' dan selamlar,
:king:

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak.

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı.

Dostu da severim düşmani da. Çünki dost gücümü, düşman ise ödevimi gösterir.

Arkadaşım bunlardan hangisi bizim Burak Cingiz oluyor.:bounce:

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Bilader, senin dediğin güzergah kadıncık barajından geçiyor ordanda eski tekir yoluna çıkıyor, doğrumu anlamışım :silent: ama geçenki atdağı gezimizde kadıncık baraj yolundan gelenler vardı ve yolu hiçte tavsiye etmediler çok bozukmuş. Eğer bu yoldan gidilecekse, ben gelemem motoruma yazık :pr:

Birader,
Bizde eski Tekir yoluna çıkınca At dağına değil, Tekir' e gideriz.
Yada Karboğazında kendimiz sucuk ızgara yaparız.:cat:

Yusuf ziya abim;
şahsa yönelik bir şey değil abi ortaya attık...

Az anlamak, ters anlamaktan iyidir...

herkese iyi geceler...
yarınki toplantıya erkenden gelip erkenden kalkmam gerekecek geçen haftaki gibi...
malumunuz göbek aldı başını gidiyor, spora da zaman ayırmak lazım. halısaha maçında yancı olduğum için maç gününü değiştirme lüksüm bulunmuyor ne yazık ki.
Ama önümüzdeki hafta full toplantıdayım, maçı satacam... :c))

Merhaba Arkadaşlar :rendeer:

Yusuf abi, şöyle bir rut çizersek olurmu; Mersin üzeri Ayvagediğe, sucukları yedikten sonra Namruna çay içmeye, sonra Tarsus üzerinden Adanaya :wiinkk:

sundowner, az anlamak yanlış anlamaya sebebiyet verir, bence ortaya bir şey söyleme, insanlarımız çok alıngandır :mrgreen:

bahadır, tek katıldığın çarşamba toplantıları bari bunu aksatma :p

Fuat, sen istanbulun neresindesin, hani aksaray ve çevresi genelde sıcaktır :mrgreen:

Sevgili dostlar selam.
Malumunuzdur ki ilimizde yani bir oluşum sözkonusu. İsmide Türk Riders CC ve bugün saat 19:30 da serçe restorantta ilk toplantıları var. Hepside arkadaşımız destek olmak amacıyla hep beraber oraya katılsak nasıl olur.

Herkese iyi günler...
Muzaffer abim, bugün full time toplantıdayım... maç işini iptal ettim... söylediğin söz çok dokundu bana :salut:
Şaka şaka... Akşam kardeşim geliyor Kayseri'den. 10 gibi onu alacam otogardan. o zamana kadar takılırız beraber ::friends:
Mertol abi şahsen destek vermek gerektiğini düşünüyorum, söylediğine katılıyorum. Ancak bunu keşke 1-2 gün önce söyleseydin.
Hep beraber konuşup karar verseydik. Bir de restorant değil de kafe olması daha hoş olurmuş gibi geldi bana... :cherry:

Sevgili dostlar selam.
Malumunuzdur ki ilimizde yani bir oluşum sözkonusu. İsmide Türk Riders CC ve bugün saat 19:30 da serçe restorantta ilk toplantıları var. Hepside arkadaşımız destek olmak amacıyla hep beraber oraya katılsak nasıl olur.

Ben fazla resmiyeti sevmiyor, o nedenle katılmayacam.
Benim nacizane fikrim ciddi kişlerin ve herzaman sözünün arkasında olabilecek böyle organizasyonlarda gereken desteği bir motosiklet sevdalısı olarak katkıda bulunmamız gerektiğine inanıyor ve destekliyorum.bununla ilgili bilgilendirmeyi zamanı gelince sizlerle paylaşacağım.bizler için çok faydalı olacaktır..........
gezi güzeğahı KILINNNNN cadırı olsunmu bireeeee epeydir kahvaltı yopmıyurumdaaaa:flower:

Adana İl Temsilcisi
bu akşam toplantıda konuşulan deri motor kıyafetleri ile ilgili pakistan firması:
http://www.bazif.com.pk/products.asp?MMID=1&lngid=en

sayın savaş kayan'dan alıntıdır:
^^Sen mont iste ben sana adres vereyim, Pakistan'da cüssene göre yaptırırsın.deri mont+deri pantolonu 90 euroya yaptırmış,30 euro da kargo vermiştim.iyi kötü bedenini tahmin edebilirsin,buradaki herhangi bir deri montun ölçüsünden pek farklı değil.Yalnız kullandıkları deri hakikaten bizdekilerden çok daha kalın olduğu icin bir beden büyük almak sanki daha iyi olur gibi.Büyük mont küçültülebiliir de küçük komik olur.beyler bana fiyat sormayın,arayın,mail atın öğrenin,adamlarla o kadar irtibatım olsa,toplu mal çeker,ben satardım)aradan epey zaman geçti,"monta 55 Euro +30 euro" posta verdim diye kalmış aklımda.yanılıyor olabilirim.^^

bu da motosiklete marin çakmaklık takmak isteyenlere link:
http://www.marintekstore.com/?catId=43&pId=1118

bu da ön cam üzeri rüzgar spoileri (difüzör)(rüzgar saptırıcı)yapan firmanın,sahibindendeki linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...spoileri-56438826/pasif-ilan/#classifiedTitle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar