[Adana - MT]

Sevgili Mertol kardeş aramıza hoş geldin, senin motor almanı ve gezilere katılmanı çok istiyordum çok memnun oldum .ayrıca bilen arkaşlarımız tanırlar Mertol kardeşimiz Volkan Mercimek'in amcasının oğludur yani aileden genetik motorcu. kazasız sürüşler dilerim .Tüm arkadaşlara iyi akşamlar .akşam toplantıya katılamadım apt toplantısına katılmak zorunda kaldım.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.Hadi bakiiiim yağmurlar yine başladı.pazar hariç önümüzdeki haftada yağış var.

Herkese günaydınlarrrr... Dünkü toplantımız çok keyifliydi... :rendeer:
Daha uzun kalmak isterdim ancak tarihe tanıklık etmek için ayrılmak zorundaydım... :cherry:

Herkese günaydın...:rendeer: Dünkü toplantıda hoş sohbetler için teşekkürler...:cat:

Bora Başkanım; Yağmur çamur ama motora devam...:queen: Ben de yağmur dinsin duasına çıkıcam...:mrgreen:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

Evet, akşamki toplantı bol sohbetli ve bol kahkahalı geçti. Allah neşemizi bozmasın :cat:

Hani, motor alana kadar gezilerden falan bahsetmeseniz :pr:

Saol Bora başkanım...:rendeer:

Ne gezisi Muzaffer abi... her taraf yağmur yaş soğuk. Donarız vallaaaa... :santa:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Günaydın gardaşlarım hayırlı işler bol kazaçlar olsun:)

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Bora başkanımın dediği gibi alanada satanada hayırlı olsun.
PTT' li bir hafta sonu olacak sanıyorum.

günaydın abilerim ablalarım... bu elimde görmüş olduğunuz cilet mucizevi bir alettir. İngiltere kralı, Rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, bekenbavuver, kaleci mayer, nadya komanaçi, biricit bardot, fenerbahçeli cemil... hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçlular :c))

Yagmurlu bir gunden herkese merhaba,

Mertol MRCMK hos geldin,gezilerde(gelebilirsek toplantilarda:mrgreen:) bulusup tanismak dilegiyle...

Yusuf abi fotolar icin tesekkurler,geziyi cok guzel ozetleyen bir album olmus.Bir de kendini cekseymissin super olacakmis.:mrgreen:Ben bu sefer fazla cekemedim,cektiklerimde zaten sendekilerden farkli diil....

Muzaffer hocam, simdiden yeni alacagin motorda da ayni guzellikleri ve keyfi yasaman dilegiyle,hayirlisi olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar