akşam gel o zaman....
Günaydın millet :rendeer:
Akşam, nezih ortamda Kaktüste buluşmak üzere :cat:
Günaydın millet :rendeer:
Akşam, nezih ortamda Kaktüste buluşmak üzere :cat:
reklam kokan hareketler bunlar![]()
sen o nargileyi tek başına bok içersin :bounce:1.5 kişilik söylersin ben ve burakla beraber sana eşlik ederiz hem sayende şu garibanlarında ciğerleri bayram ederGelme o zamanl: Nargileyi tek içerim
![]()
ulennn burak komşuda pişer bizede düşer neyapayım yusuf seyahatte bende fırsat bu fırsat beleşe konim adaşımın ciğerine birazda ben ortak olim dedim beeeeee.bak büyük muzaffer abi seni severim bilirsin. İyi kotu birbirimizin mıntıkasına da girmiyoruz normalde sorun olmuyor. Ama şimdiden soyleyeyim. Otlakçılıkta muzaffer abi ile yusuf abi benim, serhat abinin de yuzde 50 si senin olsun ama ole yok muzaffer abi bir buçuk alsın sen, ben ,o üçümüz içelim olmaz. Yaw benim kynaklarım bana zor yetiyor bir de ortak çıkıyorsun. Bu bünye ortaklık kaldırmaz. Çok sıkışıksan bir aylığına yusuf abiyi de vereyim ama küçük muzaffer abi kesinlikle benim haberin olsun....
sen o nargileyi tek başına bok içersin :bounce:1.5 kişilik söylersin ben ve burakla beraber sana eşlik ederiz hem sayende şu garibanlarında ciğerleri bayram eder
hıııııı aklıma gelmişken artık ağam yanındada avanta çaylarımızı unutmaaaaa:flower:
İyi geceler dostlar,
Toplantınızın keyifli geçtiği kanaatindeyim. Kar yağışlı bir Adıyaman gecesinden selamlar,:king:
Adana Mt sırf otlakçı -beleşçi olmuş, komşu MT. gurupları artık bize selam vermeye korkacaklar.r:
yusufummm atana rahmet:rendeer:malisaf dün toplantımız gözeldi VE BEN amacıma ulaşıp muzonun nargilesine ortak olup BELEŞE yazıldım yani anlaşıldığı gibi amacıma ulaştım:queen:elimden bir uçan birde kaçan kurtulur:flower:harkulade nargileydi adaşımın kesesine bereket:thumleft:İyi geceler dostlar,
Toplantınızın keyifli geçtiği kanaatindeyim. Kar yağışlı bir Adıyaman gecesinden selamlar,:king:
Adana Mt sırf otlakçı -beleşçi olmuş, komşu MT. gurupları artık bize selam vermeye korkacaklar.r:
ulen hani benim narenciyem ev tam takır.ne portakalım kaldı ne mandalinam.limonum :wiinkk:lütfen şu avantalarımı getir yoksa senin için iyi olma sonra yerin seni:bounce:biersonki pis alacaklıyımdır ona göreeeee:cat:yok be abi bizim kendi kendimize nazımız geciyor komşu mt ler kormayın bizden:queen:
ulen gene yapacağını yaptın.bizi eleverdin.hem sana neeee herkes benim gibi kazak olsa:wiinkk:evde iskambil oymadık varmı bi itirazınnnnnnnwalla güsel bir akşamdı. da güzel olmasına bizden sonra srrhat abi ile buyuk muzaffer abi ne yaptılar? ben saat 00:55 te aradığımda hala beraberlerdi. Burada figen ablanın soracakları olabilir hani şehir dışındayken felan...?
ulen sananeee sananeeeeeeeewalla figen ablam dönsün ben görürüm kazakmısın yelekmisin yoksa yün çorapmısın. Kamuoyu açıklama bekliyor kardeşim. serhat abi öğlen 11 de daha uyanmamıştı. ne yaptınız sabahlara kadar sokaklarda....