[Adana - MT]

İyi geceler arkadaşlar,
Yine seyahat var, kısmetse hafta sonu görüşürüz.
Tabii yağış müsaade ederse.:king:

Günaydın millet...:rendeer:

Hadi bakalım yine iyisiniz, pazar günü güneşli gösteriyor. Gezi rotalarınızı bekliyoruz. Nerelere gidilebilinir :cat:

Tüm Adana MT ye hayırlı sabahlar... Eğer bir buluşma tarzı birşey olursa gelip sizlerle tanışmayı çok isterim .

öyle way efendim benim mercedesim var, gaza bastım mı uzar giderim. Yok hayabusa da kullanıyordum ben zamanında hızlı adamımdır ben gibi şeyler boş şeyler. Öle ışıklarda gazlayınca belli olur er meydanında herşey. Her ne kadar çekik gözlü olsada chevrolet cruze amerikandır. öle almanlar , japanlar kafa tutamaz boy ölçüşemez. biz zamanında geçmediysek büyüklerimize saygımızdandı. Ama bir yere kadar damarımıza basıldımı ışıklarda adama ıkı boy fark atarız öle abs, eds, ods, mobese de anlamayız....

İlgililere duyrulur....

Adana İl Temsilcisi
b.cengizin evinde toplanan arkadaşların dikkatine:
-sömestr tatili nedeniyle,cengizin yeğenleri gelecekmiş.bu hafta katılmak isteyen arkadaşlarım çamlığa gelebilirler.bilgilerinize.

öyle way efendim benim mercedesim var, gaza bastım mı uzar giderim. Yok hayabusa da kullanıyordum ben zamanında hızlı adamımdır ben gibi şeyler boş şeyler. Öle ışıklarda gazlayınca belli olur er meydanında herşey. Her ne kadar çekik gözlü olsada chevrolet cruze amerikandır. öle almanlar , japanlar kafa tutamaz boy ölçüşemez. biz zamanında geçmediysek büyüklerimize saygımızdandı. Ama bir yere kadar damarımıza basıldımı ışıklarda adama ıkı boy fark atarız öle abs, eds, ods, mobese de anlamayız....

İlgililere duyrulur....

Tabi tabi, biz gençleri pistde görmek isteriz, öyle gençlerin gazınada gelmeyiz. :p

-sömestr tatili nedeniyle,cengizin yeğenleri gelecekmiş.bu hafta katılmak isteyen arkadaşlarım çamlığa gelebilirler.bilgilerinize.

Gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur, Çamlıktaki hizmet kalitesi gittikce düşdüğünden ve memnuniyet derecesi bizi tatmin etmediğinden, çamlığın karşısında bulunan KAKTÜS de buluşmaya karar verdik( Fiyatlar Çamlıktan daha hesaplı) bilginize...:wiinkk:

Gün ve saati burdan yazıyorsunuz sanırım bora abi.. Yoksa havalar iyi oldumu belli günlerde hep oralardamısınız ?

ulen adaşım sende bir tuhafsın haaaa hiç sabit yerimiz olmayacakmı yawwww göryomki mekan değişikliği iyimi olcek yani.
artık yeni mekanda bana nargile ısmarlarsın demiii yerm seni:queen:

Adana İl Temsilcisi
Gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur, Çamlıktaki hizmet kalitesi gittikce düşdüğünden ve memnuniyet derecesi bizi tatmin etmediğinden, çamlığın karşısında bulunan KAKTÜS de buluşmaya karar verdik( Fiyatlar Çamlıktan daha hesaplı) bilginize...:wiinkk:

bilgilendirme için teşekkürler kardeş.

Gün ve saati burdan yazıyorsunuz sanırım bora abi.. Yoksa havalar iyi oldumu belli günlerde hep oralardamısınız ?
her çarşamba akşamı saat 19.30 dan sonra.

ulen adaşım sende bir tuhafsın haaaa hiç sabit yerimiz olmayacakmı yawwww göryomki mekan değişikliği iyimi olcek yani.
artık yeni mekanda bana nargile ısmarlarsın demiii yerm seni:queen:

Adaşım sen gel yeterki, ne istedinde söylemedik. Ancak biliyorsun bizim toplantılarımız hesap ödeme şekli Alman usuldur, herkes yediğini içtiğini kendi ödüyor. Her ne kadar seni seviyorsamda bu geleneği bozmak istemem :mrgreen:

sırf gelenegi bozmamak icin fazer abi :cherry:yoksa ben yoksa kefilim muzaffer abim aramaz ücün beşin lafını etmez:mrgreen:
Adaşım sen gel yeterki, ne istedinde söylemedik. Ancak biliyorsun bizim toplantılarımız hesap ödeme şekli Alman usuldur, herkes yediğini içtiğini kendi ödüyor. Her ne kadar seni seviyorsamda bu geleneği bozmak istemem :mrgreen:

Bu akşam Kaktüs House ( Bu bahçeli olan yerin karşısında binanın altında) toplanma yeri olacak sanırım. Büyükler olur verirse. Eyyyyy büyükler ne diyorsunuz? (Not: Çamlık işin suyunu çıkarmıştı en son Kaktüs daha ucuz geldi bilginiz olsun)

Iyi günler arkadaşlar yine yağmurlu bir gün maşallah bu yıl durmadı mübarek çok severim yağmurlu havaları yağmurda benim işler olmadığından dolayı yatış yani:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar