[Adana - MT]

Merhaba Arkadaşlar, herkeslere hayırlı cumalar....

Uzun zamandır sitede yoktum, çünkü yıl sonu ve yıl başı işlemleri... Bütçe v.s v.s. ayrıca bir sürü denetlemeler geçirdiğimiz için siteye girme fırsatım olmadı. Umarım herkesler iyidir bi yaramazlık yoktur :cat:

Muzaffer abi nerdesin sen geçenler de sitede adından söz etmiştim nerde hayırdır siteyi bu kadar boş bırakmaz diye ama malum işlerin varmış hayırlısı bakalım bundan sonra yokluğunu hissettirme o zaman zaten bir kaç kişi yazıyor sabit olarak onlardan biride sendin neyse abi görüşmek üzere:)

hadi ya ben de yayladayım sizinki tam olarak nerredeydi abi...

Ben yardımcı olayim abi adres konusunda :mrgreen: Ama babam gözlüksüz uzağı seçmekte bıraz zorlanıyor sen omzuna bir KOÇ koy bayrak niyetini onu göster ozaman rahatlıkla seçebilir seni, yoksa mazallah av tüfeğinin saçmalarına maruz kalabilirsin :queen::queen:

Merhaba dostlar,
hayırlı haftalar,

Burak,
Ethemhan sana yaylanın adresi vemiş koçu alıp gelseydin ya.:cherry:

Foto yüklemeyi beceremiyorum. Yoksa hafta sonu yayaldan kar fotografı eklerdim. 2 gün kar yağdı. Dönüşte arabayı çıkarıp 4 km. yolu aşağı inmem 2,5 saat sürdü.
Ama ciddi keyifli bir o kadar da eziyetli idi. Yaşamak lazımmış.:cat:

herkese iyi haftalar... bol kazançlar diliyorum arkadaşlar... yağmurlu bir hafta daha bizi bekliyor meteorolojiye göre... :c((

yusuf abi;

5kg sucuk aldım 2 buyuk rakı, bir dana bir koyun , bir deve (hangisini daha cok seversin bilemedim). hepsini benim arabanın bagaja koydum çıktım yola bir turlu evi bulamadık. ne imam biliyor ne bakkal seni oralarda. mecbur geri donduk abi eve. neyse haftaya direk senin arabayla gideriz hem ben boşuna benzin yakmam hemde rahat rahat gideriz. araba saplanırsa felan kara senin sıkıntın olur ben kaloriferi açıp otururum içeride...

iyi günler

Tüm Adanalı Motor Dostlarına Sevgiler; Selamlar.2 yıldır Adanama ve Motosiklete hasret birisi olarak sizlere gıpta ediyorum.En kısa sürede görüşmek dilegi ile.Bora abi Gürsel abi size ayrıca selamlar :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar