[Adana - MT]

herkese iyi geceler, aaaa bu bizim tombiş memetmiş ama adamın yüzünü unuttum ya nasıl bişeydi kelmiydi saçlımıydı dişleri takmamıydı neyse bir gün gelir bakarız saçına tabiki:)

akşam toplandınız mı?? arkadaşlar... saat 8.45 civarı camlıgın ordan gecerken bi selam vereyım dedim ama kımsecikler yoktu erken mi bitti yada başka bir yerdemi toplanıldı:silent: neyse herkese en iyi geceler:cherry:

herkese slm.....etooooooooo nasılsın olişim özledim seni. şimdiden hayaırlı yıllara olsun olişim.:rendeer:seni gidi eşşolueş....k:bounce:yerim seni ben

Çok şükür iyiyim Muzaffer amca bende sizleri çok özledim :rendeer: Sizede hayırlı yıllara olsun İyi Eglenceler Dilerimmm :cat:

Merhaba dostlar,
Adana' ya döndüm ama yıl sonu yoğunluk boynumu çeviremiyorum.
Şimdiden hayırlı seneler diliyorum.

herkese iyi geceler arkdaşlar:) adana mt ve tum arkadaşların yeni yılı kutlu ;mutlu; umutlu; hayırlı; bereketli; olsun:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
::152::TÜM MT.AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR,2012'NİN HUZUR,SAĞLIK,MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.::152::

ALINTIDIR

Yeni yılın kellere saç,
hastasına ilaç,
züğürte para,
sıvacıya mala,
işsize iş,
dişsize diş,
olmayana çocuk,
üşüyene gocuk,
colaya buz,
yemeğe tuz,
... nazar değmişe hoca,
evde kalmışa koca,
dırdırcıya akıl,
onu çekene sabır,
vermesini dilerim.:queen:

Değerli Arkadaşlarım,

Yeni yılınızı en içten duygularımla kutlar, 2012’nin sevdiklerinizle beraber sağlıklı, başarılı, umutlu ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun...

merhaba sevgili arkadaşlar.
yeni yılınızı en içten dileklerimle kutarım.
bu yeni yılı sevdiklerinizle beraber saglıklı mutlu ve huzurlu geçirmenizi temenni ederim.:rendeer:

başkanım süper güldürdün beni:queen:
::152::TÜM MT.AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR,2012'NİN HUZUR,SAĞLIK,MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.::152::

ALINTIDIR

Yeni yılın kellere saç,
hastasına ilaç,
züğürte para,
sıvacıya mala,
işsize iş,
dişsize diş,
olmayana çocuk,
üşüyene gocuk,
colaya buz,
yemeğe tuz,
... nazar değmişe hoca,