[Adana - MT]

eğitim şart!!! adam resmen ipten aldı bizi anlattıklarıyla...

Ne eğitimi o bee.
İpten dipten alıyır adamı.:mrgreen:

Yağmurlu bir pazar günü bizi bekliyor.
Herkese iyi PTT ler.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

selam arkadaslar
int problem var yeni girdim
Evet muzafer abi egitim diyorum. bende dun hukuk egitimi aldım ( tüm gün)

Hayırdır Fuat,
Meslekmi değiştirdin. Hukuk eğitimi ne iş.:silent:
Yoksa BMW kullanıcıları bitmeyen arızalar yüzünden sürekli mahkemeyemi veriyor.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------

Mrb arkadaşlar artık bende fazerlendim ve aranızdayım adana-osmaniye grubunu coşkuyla selamlıyorum:
muzaffer abi saygılar

Merhaba arkadaşım,
Hayırlı olsun, hoş geldin.
Ama kimle tanıştığımı bilmek isterim. Biraz kendini tanıtırsan sevinirim.
Şayet eski üye olup ben tanımıyorsam, ben gibi tanımıyanları bilgilendirmiş olursun.:cat:

yusuf abi ne bu hız herkeze yetiyorsun maaşallahın var. bu arada koskoca belek adam on numara tesis yapmış herşey var nargile yok nasıl iş ben anlamadım acil nargileci bulmam lazım sıkıntı çook buyuk. salı gunu donuyorum nargileye iki aranıyor şimdiden duyurulur.....

yusuf abi ne bu hız herkeze yetiyorsun maaşallahın var. bu arada koskoca belek adam on numara tesis yapmış herşey var nargile yok nasıl iş ben anlamadım acil nargileci bulmam lazım sıkıntı çook buyuk. salı gunu donuyorum nargileye iki aranıyor şimdiden duyurulur.....

Burakcım,
Nargileci bulsanda yolcu işi olur. Turistler anlamaz diye sallıyorlar. Ama şansını deneyeceksin.:bounce:
Salı günü Erzurumda' yım, üzgünüm eşlik edemeyeceğim.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------

mutlu pazarlar millet,
:rendeer:

Herkese iyi tatiller, haftaya hava açık ona göre :bounce:

bir aksilik olmazsa ben gelirim, anlarsın ya ev hali:bounce: :mrgreen:

Herkese günaydınlar ve iyi pazlar...

Bugün belliki kimse hala kalkmamış, ve bu duruma göre konuşacak olursakta belliki yusuf abide hiç yatmamış :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
sevgili mete_han ve aparat,ikinizede merhaba.ne haber,ne var ne yok,nasılsınız ?

Adana İl Temsilcisi
bizden de sizlere selam olsun kardeş.:rendeer:buralarda da soğuk var ama sizin oralar kadar değil.yine de kış işte.

herkeşe iyi akşamlar,yine PTT ile geçti ömrümüzden 2 gün ilerde inşallah dahada iyi olcek,sevgili aparatım jemim kelajım,pandam kankam sizlerede selam olsun sıcak adanamızdan,ayriyetten normandiyacılarada selam olsun hemde kucak dolusu

Niğdeden tam destek ...
kapadokya tarafına bir etkinliğinizi bekliyorum .
inşllh haber etmeyi unutmazsınız niğDELİ kardeşinize de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar