[Adana - MT]

selam adanalı motorsiklet tutkunu arkadaşlar...gecen perşembe gününden itibaren st kanuni 250 comet sahibiyim...yalnız fırsat bulupda binme imkanım pek fazla olmadıı yaptıgım 50 km yol hepsi!!!şu anda motorsiklet için pek fazla bişey söyleyemem...görünüş itibariyle fotolarından çok daha çekicii.....

iyi günler arkadaşlar adana mt uyelerinden ss motorunu satan varmı bir arkadaşım arıyor varsa tanıdık tan bakalım diyince aklıma gelmişken sorayım dedim arkadaşlara 600cc olması lazımmiş bilginize:)

iyi günler arkadaşlar adana mt uyelerinden ss motorunu satan varmı bir arkadaşım arıyor varsa tanıdık tan bakalım diyince aklıma gelmişken sorayım dedim arkadaşlara 600cc olması lazımmiş bilginize:)

Muttalip bizim ceyhandan Cellat Murat motorunu satıyor CBR 600 F 2006 model motoruda çok temiz. Bora abi biliyor motoru düşünürseniz görüştürebilirim.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar az önce cengizle konuştum.kendisi bilgisayarı arızalı olduğu için yazamıyormuş.yarın akşam yine cengiz kafedeymişiz. bekliyormuş.bilgilerinize.

Muttalip bizim ceyhandan Cellat Murat motorunu satıyor CBR 600 F 2006 model motoruda çok temiz. Bora abi biliyor motoru düşünürseniz görüştürebilirim.

oky mustafa abi bn arkadaşla konuşayım :) cellat muradı tanıyorum gecen cengiz kafede künefe olayı anladın sen onu abi görüşmek üzere:)

cellat görmesek bize yuuturacaksınız beeee:bounce:murattan olsa,olsa demirci ustası olur bireeeee:queen::queen::queen:

cellat görmesek bize yuuturacaksınız beeee:bounce:murattan olsa,olsa demirci ustası olur bireeeee:queen::queen::queen:

Öyle Deme Muzaffer abi Muratı ceyhanda Cellat demezsen kimse tanımaz.:):) Demirci ustası ama esas Branşı Motor kullanmaktır.Trafik polisleri bile onu cellat diye çağırırlar haberin olsun.Bide oğlu oldu adını ne koydu biliyonmu ALİ MEMATİ Diyorki Yılmaz GÜNEY'in ceyhan şubesi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Öyle Deme Muzaffer abi Muratı ceyhanda Cellat demezsen kimse tanımaz.:):) Demirci ustası ama esas Branşı Motor kullanmaktır.Trafik polisleri bile onu cellat diye çağırırlar haberin olsun.Bide oğlu oldu adını ne koydu biliyonmu ALİ MEMATİ Diyorki Yılmaz GÜNEY'in ceyhan şubesi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yav mustafam biliyomm:bounce:fakat görünüşte maşellh kuzu sarması gibi hep yanında taşıyasın geliyorrrr:queen::queen:bidem cellat dediğin biraz kurnaz olur:bounce:bu çok saf yavv:cat:

İyi akşamlar arkadaşlar,
Seyahatde olmam nedeni ile toplantıya katılamıyorum.
Keyifli sohbetler olsun.:rendeer:

cengiz abim kusura bakma ya gelemedim toplantıya :salut:akşamda bir arkadaşa davetliydim tel evde kalmış cevap veremedim gelince gördüm varsa bir isregin söyle abi kendine iiii bak görüşmek üzere:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar