[Adana - MT]

bilgisayar cortladı..resimler başka bahara kaldı malum zehranın bilgisayarı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

syb2om.jpg

rwsc9u.jpg

21odvk.jpg

xnubn9.jpg

6jd5r4.jpg

wh0jsm.jpg

8zpjbk.jpg

1yr4vq.jpg

crrr9.jpg

crrr9.jpg

16hqf4m.jpg

3462te9.jpg

Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler.

Emre kardeşim seni Çarşamba günkü yoklamada yok yazdım.Gezide de yok yazdım.Devamsızlıktan sınıfta kalabilirsin :cherry::cherry::cherry:

Ama Mustafa abicim, adı üstünde YOK’lama,
VAR’lama yaptında bizmi yoktuk yaani :mrgreen:

emre gelmedin gecen carşamba cok şeyler kacırdın ona göre :queen: cig köfte yemişsin agzın yana yana o güzelim künefeyi kacırdın hoş biraz soguk tu ama neyse pazar geziye de gelmedim bende senden sonra bir arkadaşa teklif ettim ama onlarıda işleri varmış bende coluk cocuk karataşa gittim bir davet üzerine eh allah işte bir kapıyı acıyor bir kapıyı kapatıyor:queen: arbayla tek gitmek te istemedim geziye davetimi kabul etmedin artcı olarak sen bilirsin ben sıramı savdım birdaha ya sen götürecen ona göre artcı olarak akşama geliyon mu cengiz abide yiz kısmetse:mrgreen:

Ama durum tam tersi olup ben künefe yemek ugruna gelmemiş olup, ve sizde çig köfte yemiş olsaydınız, o zamanda güzelim köfteyi kaçırdın derdin değilmiiiii,
O yüzden bu durumu çok dert etmiyorum ben :mrgreen:

Gezi teklifini neden kabul etmedim hemen açıkliyayım,

Öncelikle bu ince düşüncen için gerçektende teşekkür ederim ama,
bildigin üzere motosiklet koltugunun arkasında oturana artçı deniliyorsa
o zaman arabanın yan koltugunda oturanada yantçı denir :p
ve bu duruma baglı olarakta sende bana arabayla bir geziyi teklif ettiginden dolayıda yantçı olmayı pek tercih etmedim dogrusu :)

Bu arada cengiz abimizinde dogum günüymüş, Çarşamba gecesi iştirak edemedik ama davetten ötürü teşekkür edip, sağlık ve mutluluk dolu nice yaşlara diyorum cengiz abi…

yav hayati gene yapacağını yaptın bilgisayarı bozdun hıııı:pr:yadim ulennn seni:bounce:elimden seni kimse alamazzzzzz.bittin len sen bittinnn:queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi haftalar olsun hepinize.:)

güzel gezi olmuş arkadaşlar.:cat:

herkese iyi akşamlar,resimler şimdi cuk oturdu tekerinize sağlık,

sanada iyi akşamlar ciğerim.resimleride oturturuuz,tekerleride başka şeyleride CUK diye otutturuz ciğerim sen meraklanma :queen::queen:allahım seni korusun yiğidim:rendeer:takıldığın yerde BORAYA danış o böyle şeyleri iyi bilir::159::::159::::melek02:::xtongue:::xtongue:::friends:::friends:::pembe::::pembe::::pembe::::sos::imzamıda atim bariiii::pala::::pala::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar