[Adana - MT]

Paylaşım için teşekkürler,Muzaffer bey.Aslında ilk zaman çok güldüm yani komikti ama sonra düşündüm baktım hemen hemen tüm yapılan kazalar hep akrobatik hareketlerden kaynaklanıyor ve bazılarında koruma da yok. Demekki başka ülkelerde de yani hep o özendiğimiz Avrupalılarda bir çok sürücü korumaya önem vermiyor.Yinede güzeldi.

Paylaşım için teşekkürler,Muzaffer bey.Aslında ilk zaman çok güldüm yani komikti ama sonra düşündüm baktım hemen hemen tüm yapılan kazalar hep akrobatik hareketlerden kaynaklanıyor ve bazılarında koruma da yok. Demekki başka ülkelerde de yani hep o özendiğimiz Avrupalılarda bir çok sürücü korumaya önem vermiyor.Yinede güzeldi.

Bunlar amerikalı, genellikle birşey olmaz mantığı ile hareket ettikleri için korumalar pek kullanılmıyor ama avrupada genellikle korumalar kullanılıyor :cat:

işlerimin yoğunluğu nediyle arasıra siteye girebiliyorum, ancak görüyorumki pek kimse girmiyor zaten :cyclopsan

işlerimin yoğunluğu nediyle arasıra siteye girebiliyorum, ancak görüyorumki pek kimse girmiyor zaten :cyclopsan

Muzaffer' im
al benden o kadar, sene sonu nefes almıyorum.
Bende sık giremiyorum. Yıl başından sonra telafi ederiz artık:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

Akşama nargileci varmı?:mrgreen:

Nerde ve ne zaman :mrgreen:

Akşam yemekten sonra çamlık cafenin ordaki KAKTÜS CAFE bence uygun.
Mekanda güzel, nargilede:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Yusuf Ziya, muzaffer1968+, adanalı, celikgürsel

Gürsel' im,
Ne okuyon öyle alttan alttan. Yazsana iki satır.:p

Akşam yemekten sonra çamlık cafenin ordaki KAKTÜS CAFE bence uygun.
Mekanda güzel, nargilede:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Yusuf Ziya, muzaffer1968+, adanalı, celikgürsel

Gürsel' im,
Ne okuyon öyle alttan alttan. Yazsana iki satır.:p

orda görüşürüz...:cat: saat 19:30 da evden çıkarım :bounce:

herkese iyi akşamlar,muzo teşekkür ettim video için baya komik ler geru zekalılar yarın belki görüşeriz

neden bu günlerde hic muhabbet yok herkes sus pus adana mt birbirleriyle küsmü:salut: anlayamadım ama kış ayının verdigi bir mehlüle mi acaba :p bütün insanları cok seviyorum herkeş kendine iyi baksın havalar soguk ona göre...:)

adanalı01 aynen öyle senin motordan daha güclü degil mi?:mrgreen:
----------------------------------------------------------------------

emre ne demek istyorsun:silent:[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------

Herkes güneşli görünüyor güneşli görünüyor diyipte, olası gezi planlarının ıslaklıkla sonuçlanması olanagı için, umarım kimse görünüşe aldanmış olmaz diyorum :)
yani o görünüş, hava durumu raporları tablosu görünüşleri :cherry:

Buarada elbetteki senin motor bizim motorlardan daha güçlü olacak aabi, nede olsa o bir John Deere, emin ol ki katılacağın gezilerde tüm gözler senin üstünde olacak, heleki bide arkayada römorku taktıkmıydıdaaaaaaa ööfffffff fecii olurrr, deymesinler havana ondan sonra senin :mrgreen:
buarada almadan baktıraydın baari abi, yan yatması falan varmı diye :queen:

Herkese günaydın.Hayırlı işler , bol bol kazanç dilerim.
Nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar