[Adana - MT]

Herkese iyi günler uzun zamandır yoktum , özledim hepinizi malum öss zamanım pek olmuyor.
Yarın gezi planı var mı diyecem ama aldığım bilgiye göre pozantı tarafına kar yağmış her yer çamur ve gizli buzlanma var.Haftaya mı gezsek?

Son düzenleme:
13zn7v4.jpg

Bu fotograf karesı kıme neyı ıfade edecek hadı bakalım :queen::queen::queen:

herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam,bu ara da motoruda yaptırdım sibop ayarı karburatör yağ değişimi buji derken oda aradan çıktı,

muttalip çay içmek için önce temizliğe gelecen hakedecen öyle beleş çay yok :queen:şaka bir yana ince rutuşları kaldı birde temizlik bu çarşamba değil de diğer çarşamba belki yetişirse apart dairem ağırlarım adana mt yi

İyi geceler Adana-MT. Eski fotoğraflarıma bakarken denk geldim bu fotoğraf sizinkilere ait sanırsam.Silifke-Kapızlı motosiklen şenliğinde konvoya katılamadan sonradan gelmiştiniz sanki.. Güzel gruptunuz.

Uploaded with ImageShack.us

Grı Motor Eray Abıye (erkıva) bordo olanda sanırım ejder abının motoru :cat:

bendim loooo:pr: babanla berabedik.unuttunmu ulennnnn kaskımdandamı tanımadın hemide erayın motorunun arkasındaki gariban vfryi esmi geçiyon:bounce:adaşımmmmm yarin gezzekmi ni yapsak:cat:

Son düzenleme:
bendim loooo:pr: babanla berabedik.unuttunmu ulennnnn kaskımdandamı tanımadın hemide erayın motorunun arkasındaki gariban vfryi esmi geçiyon:bounce:adaşımmmmm yarin gezzekmi ni yapsak:cat:

Cok dogru soluyorsun muzaffer amca pardon okadar dıkkatlı bakamamıssım :cat: dıkkatlı bakınca anladım:mrgreen:

Son düzenleme:
selamlar

selamlar adana MT yoğunluk dolayısı:pr: ile çok uzun zamandır siteyi ihmal etmiştim. keyifler ve geziler nasıl gidiyor:))

herkeşe iyi akşamlar,yorgunluktan harap düşmüş durumdayım kendi işim bitti çok şükür izzet ustamın yeni evine alçıpandan duvar bölme yaptık,ben bu işi kavradım şelepsizim hatta usta neyin oldum her türlü oda bölünür pencere koymamak kaydıyla:mrgreen:yarın stresim başlıyor umarım çarşamba görüşeriz

herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam,bu ara da motoruda yaptırdım sibop ayarı karburatör yağ değişimi buji derken oda aradan çıktı,

muttalip çay içmek için önce temizliğe gelecen hakedecen öyle beleş çay yok :queen:şaka bir yana ince rutuşları kaldı birde temizlik bu çarşamba değil de diğer çarşamba belki yetişirse apart dairem ağırlarım adana mt yi

inşallah hele sen bir bitir şu inşaatı cay kolay iş cayda kuru gitmez de :queen: neyse :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

arkaşlar benim motorum bütün mt üyesinin (motorundan daha güclü):queen:tabiki fotoda görünen....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

günaydın dostlarım.günlerden sonra güneş nihayet nazlıda olsa,yüzünü gösteriyor.:)

muttalip,bizim cengiz bekardır.:bounce:

hııııı bilmiyordum :pama olsun yenge adayı vardır belki cengiz abinin :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

Yook abi yok yaa ne üşümesi, erkek adam üşürmü hiç ,
Üşümez donarrrr :p

Neyse abi o zaman bende allahtan seni kesin beklememişim :mrgreen: evet tatlıyı kaçırdın ama bu uğurda yalnız degilsin merak etme :) bu arada hani sana fazer alıyoduk, fazer yoktu yerine traktörmü aldın naaptın :queen:

aynen öyle senin motordan daha güclü degil mi?:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

Heeerkese Günaydın...!

umarım kimse görünüşe aldanmaz :mrgreen:

emre ne demek istyorsun:silent:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.'NİN motorcuları.hepimize iyi haftalar olması dileğimle.:)

Günaydın millet....:cat: Hayırlı işler bol kazançlar dilerim :rendeer:

13zn7v4.jpg

Bu fotograf karesı kıme neyı ıfade edecek hadı bakalım :queen::queen::queen:

Yegen, bu resim bana adaşımı hatırlatıyor... :p Geçenki gezide çekemediğim resimlerden bi tanesi ama fotomontaj yapsak cuk diye yerine oturur :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar