günaydın yarın hava güneşli görünüyor![]()
Bu fotograf karesı kıme neyı ıfade edecek hadı bakalım :queen::queen::queen:

İyi geceler Adana-MT. Eski fotoğraflarıma bakarken denk geldim bu fotoğraf sizinkilere ait sanırsam.Silifke-Kapızlı motosiklen şenliğinde konvoya katılamadan sonradan gelmiştiniz sanki.. Güzel gruptunuz.
Uploaded with ImageShack.us
Grı Motor Eray Abıye (erkıva) bordo olanda sanırım ejder abının motoru :cat:
bendim loooor: babanla berabedik.unuttunmu ulennnnn kaskımdandamı tanımadın hemide erayın motorunun arkasındaki gariban vfryi esmi geçiyon:bounce:adaşımmmmm yarin gezzekmi ni yapsak:cat:
herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam,bu ara da motoruda yaptırdım sibop ayarı karburatör yağ değişimi buji derken oda aradan çıktı,
muttalip çay içmek için önce temizliğe gelecen hakedecen öyle beleş çay yok :queen:şaka bir yana ince rutuşları kaldı birde temizlik bu çarşamba değil de diğer çarşamba belki yetişirse apart dairem ağırlarım adana mt yi
günaydın dostlarım.günlerden sonra güneş nihayet nazlıda olsa,yüzünü gösteriyor.
muttalip,bizim cengiz bekardır.:bounce:
Yook abi yok yaa ne üşümesi, erkek adam üşürmü hiç ,
Üşümez donarrrr
Neyse abi o zaman bende allahtan seni kesin beklememişim :mrgreen: evet tatlıyı kaçırdın ama bu uğurda yalnız degilsin merak etmebu arada hani sana fazer alıyoduk, fazer yoktu yerine traktörmü aldın naaptın :queen:
Heeerkese Günaydın...!
umarım kimse görünüşe aldanmaz :mrgreen:
![]()
Bu fotograf karesı kıme neyı ıfade edecek hadı bakalım :queen::queen::queen:
Yegen, bu resim bana adaşımı hatırlatıyor...Geçenki gezide çekemediğim resimlerden bi tanesi ama fotomontaj yapsak cuk diye yerine oturur :wiinkk: