[Adana - MT]

Herkese hayırlıgeceler...
gerçektende kafamın yerinde olmadığı bir gündü :pr:
oysa kaskın içindeki kafamdı ve kafamda kasktaydı...
kafamızdaki kaskı arar olduk, kafayı yemekte bu olsa demek...
Halbuki kasklar kafayı korumak içindi...
Oysa ben kafayı kullanmış ve kaskımı takmıştım :mrgreen:

Küçük Muzaffer Abiiiiiii(Muzaffer1968) Doğum Günün Kutluuu olsunnnnnnn.. Ben Babam Ve Begüm en içten dileklerimizleee doğum gününü kutluyoruzz.. İyikiiii doğdunnnnnnnnnn:rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer:::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::sefereee::sefereee::xrock::::xblink::::143:: ::143:: ::152::

Son düzenleme:
herkese iyi hafta sonları,iyi akşamlar

muzocum nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte girmen temennisiyle,sorması ayıp kaç oldu 45-46 falan:p

selam arkadaşlar nasılsınız inşallah:rendeer:

iyi akşamlar doslar.:)

la yavrum iki kelimeyide düzgün yaz, doslar ne demek:p

yaw iki vida sıktın
çilemi çektin. harbiden mustafa abi hak verdim bak şimdi şu diploma meselesinde üstelik de sen yapamadın mustafa abi yaptı.

Halukcum motorun hayırlı olsun:) güle güle kullan, aman dikkatli ol:rendeer:

Vay Allah razı olsun; sokakta gördüğüm bu motordu. Bunun temiz 2.elini bulmak lazım.

Zafer sahibinden diye bir site biliyorum:mrgreen:eek:rada bolca olduğu kanısındayım

sevgili abim 125 lik Zafere zayıf kalır, bence 200 lük anca çeker o yükü:bounce: :queen:

henüz ayağım kayıp denize düşemedim:queen: :queen: :queen:

Maaademki doğmuşsuuuun :mrgreen:
öyleyse iyiki doğdun diyoruz Muzaffer aaabi ::hosgeldi simple past tense :queen:
( Sevdiklerinin hep yanı başında olduğu, sağlık, mutluluk ve huzurlarla karışık, koskoca bir ömür boyunca bir ömür geçirmen dileğiyle inşallah.... :)

müdürüm iyiki doğmuşsun:rendeer: şu çok çantalı motorunu versende bigün balığa gitsem, çantaların balık dolsa:cherry:eek:lmaamı:silent:

dogum günün kutlu olsun muzaffer abi,nice mutlu yıllara ailenle mutlu huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle :rendeer::rendeer:

nice mutlu yıllara muzaffer abi tüm sevdiklerinle birlikte olman dilegi ile,,,:rendeer::rendeer:

izleyin bakalım begenecekmisiniz arkadaşlar yeni motosikletimm
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv&seekTime=11-12-2010 23:00

güzel makinalar yunus ustam fz1 ne yapacan ? :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

muzaffer abi mutlu, sağlıklı, bol kazançlı bir ömür diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar