normali 8 de ben muhtemelen daha erken geçerim....
daha tam anlamıyla tanışamadım mt ailesiyle bugun tanışmak istiyorum kısmetse görüşmek üzerere
normali 8 de ben muhtemelen daha erken geçerim....
daha tam anlamıyla tanışamadım mt ailesiyle bugun tanışmak istiyorum kısmetse görüşmek üzerere![]()
Hem kaşarların erimesini diliyorsun. Hemde Adana Mt ile tanışmak istiyorsun. Bu işte bir çelişki var. Adana Mt nin çoğu kendi alanında kaşar.:cherry:
Kaşar derken; Eski Kaşarmı ? Yeni Kaşarmı ? :mrgreen:
Hem kaşarların erimesini diliyorsun. Hemde Adana Mt ile tanışmak istiyorsun. Bu işte bir çelişki var. Adana Mt nin çoğu kendi alanında kaşar.:cherry:
estegfurullah abi üstüne alın ma yoksa abi sen kendini yaşlı mı görüyosun:mrgreen:
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam çok istememe rağmen taoplantıya katılamadım.ale:
Hayırlısı olsun
Muzaffer abi dün bahsettiğim telsiz bu http://www.aselsancobrapmrtelsiz.co...sanssiz-telsiz-aselsancobramt650eltelsizi.htm
Vox özelliğinin oldugu yazıyor buna uygun kulaklık mıkrofon sesını nerden temin edebilirim
bu lınktekı tum kulaklık gırıslerı çift jacklı benım telsızın ustunde tek bır gırıs var o nasıl olacak :silent:
o zaman senin telsiz çakma![]()
yok abi çakma değilmiş ama aradım sordum fırmayı 2 girişli jackı benımkıne uydurup tek gırıslı jack yapabılıyorlarmıs malıyetı 250 tl falanmıs :mrgreen: telsızın degerı 130 tl.. tesekkur edıp kapadım telefonu :mrgreen:
helloooooo...............esitvaaaaaoooooo..........:cherry: