[Adana - MT]

benim önerim yokki zaten benim hatun beni bırakmaz diye geziyi provake etmek için öyle bulutlu felan yazmıştım...:)

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar bu hafta sonu bir yerlere gidelim derim, önerisi olan lütfen buraya yazınki düşünelim tartışalım :bounce: Ama lütfen NARLIKUYU-KILÇADIRI olmasın :p

-seninle bir ara ERZİN'e sucuk yemeye gittiğimiz yer olabilir,
-gülekte,kalabalık bir gurupla gittiğimiz ÇARDAK REST.olabilir,
-yada yine dr.gökhanlarla gittiğimiz 2 katlı bir yer vardı ya,yine gülek tarafında,orası olabilir,
-yolu düzgünse KADINCIK BARAJI ve sonrasında,geçenki dağ yolundan gözne sarnıç TATLI muhabbeti olabilir.

-gülekte,kalabalık bir gurupla gittiğimiz ÇARDAK REST.olabilir,
-yada yine dr.gökhanlarla gittiğimiz 2 katlı bir yer vardı ya,yine gülek tarafında,orası olabilir,
-yolu düzgünse KADINCIK BARAJI ve sonrasında,geçenki dağ yolundan gözne sarnıç TATLI muhabbeti olabilir.

Bence gitmediğimiz bir yere gidelim...

Mesela Yine ERZİN tarafından Burnaz diye sahil şeridi var, ben uzun zamandır gitmiyorum. Ama eminimki gitseniz çok beğeneceksiniz :cat:

Başka önerisi olan varmı ?

Bence gitmediğimiz bir yere gidelim...

Mesela Yine ERZİN tarafından Burnaz diye sahil şeridi var, ben uzun zamandır gitmiyorum. Ama eminimki gitseniz çok beğeneceksiniz :cat:

Başka önerisi olan varmı ?

Muzaffer,
Sahil varsa Balıkta vardır, :queen:
yoluda asfaltsa bana uyar.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------

benim önerim yokki zaten benim hatun beni bırakmaz diye geziyi provake etmek için öyle bulutlu felan yazmıştım...:)

Burak,
Adana' ya taşındın artık biraz kazak ol. Ne demek hanımdan izin almak.
Biraz (Fazerr) Muzaffer abinden ders al.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------

Bora başkanımın Erzin öneriside olabilir.:cat:
Veya Yumurtalık tarafında gidilebilecek bir yer varsa da bana uyar.:cat:

abi ben zaten muzaffer (fazer) abinin tarikatındayım şu anda.... bizim tarikat iç tüzüğünun 22. maddesinin b bendinin 4. kelimesi '' tırsmak''. sanırım tüzüğün geri kalanını buraya yazmaya gerek yok:)

Muzaffer,
Sahil varsa Balıkta vardır, :queen:
yoluda asfaltsa bana uyar.:cat:

Yusuf abi, ben seni hiç kötü yola düşürürmüyüm :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

abi ben zaten muzaffer (fazer) abinin tarikatındayım şu anda.... bizim tarikat iç tüzüğünun 22. maddesinin b bendinin 4. kelimesi '' tırsmak''. sanırım tüzüğün geri kalanını buraya yazmaya gerek yok:)

Sen fazer in tarikatını boşver, Çarşamba günü toplantıya gelirsen sana bir kaç KARATE tekniği gösterim, yengemiz sana zorluk çıkarırsa uygularsın....:p

abi elin japonunun tekniğine ne hacet gozunu sevdiminin osmanlı tokadı varken ancak bilindiği üzere bilimum evdeki lojistik, temizlik, gıda ve kısmen sıhhiye kalemleri hatunda olduğundan ve çok stratejik bir kas olan çene kası aşırı derecede kuvvetli olduğundan allahın biz delikanlılara bahşettiği yegane unsur olan geri vitesi seve seve kullanmaktayız.

ulen heytttttttttttttt ben yokken bakıyorumki millette pabuç gibi dlll uzanmış keserim ulen oyazan elleri hettttt. imzma bakın onagöre işte imzammmm::pala::::pala::

herkeşe iyi akşamlar,iyi haftalar dilerim,

Burak cingiz erkekliğin %90 kaçmak % 10 koşarak daha hızlı kaçmakmış,sen kiseye uyma boşver çene kaslarının ne kadar kuvvetli olduğunu çok iy bilirim,

gezi için benden pas evde tadilat devam ediyor asma tavan yapıyorum her türlü yardıma açığım:pbiralar benden

iyiakşamlar arkadaşlar, yarın bir toplantınız olacaksa ve bu toplantınız dışarda bir yerde olacaksa ve buna bağlı olarakta bende bu toplantıya bizde iştirak edebilirmiyiz dersem eğerrr,
bende sizlerden nezaketen değilde canı gönülden bir adet,
''tabiii taabiiii ne demekk, seve seve tabi '' cevabını alabilirmiyiz acabaa sizlerden :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

iyiakşamlar arkadaşlar, yarın bir toplantınız olacaksa ve bu toplantınız dışarda bir yerde olacaksa ve buna bağlı olarakta bende bu toplantıya bizde iştirak edebilirmiyiz dersem eğerrr,
bende sizlerden nezaketen değilde canı gönülden bir adet,
''tabiii taabiiii ne demekk, seve seve tabi '' cevabını alabilirmiyiz acabaa sizlerden :)

bu akşam ATATÜRK CAD.ile ZİYAPAŞA'nın arasındaki,JİMMY JOKER'deyiz.bekleriz.

Peki abicim teşekkür ediyorum, Allahtan bir mani çıkmassa iştirak etmeye çalışacağım inşallah, hayırlı günler ve hayırlı işler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar