[Adana - MT]

herkese selamlar,nasılsınız sevgili dostlar,muhabbetinizi özledim desem kendimle çelişmem :) ilk fırsatta görüşmek dileğiyle sevgimle kalın...:))))))

bende fazladan istediğin gibi orjnal alman malı(yeni)varrr.çarşamba toplantıya gel yanımda otur:bounce:anlaşırız ciğerimm:flower: bu arada SERHATIM teni varederonun kuyruğunu doğrulteceğizzz baklavalarrrrrrr::deliir::::deliir::

Oğlan hasta, hanım hasta, ben hasta, kısaca ailece keyfimiz yok, akşama iyi eğlenceler...

Muzaffer abi, sen "balaklavayı" sakla, "baklavayı" paylaşın, bir dahaki Çarşambaya yanında oturur, yemeğini ısmarlarım, hallederiz.

Nette gezerken gördüm paylaşim dedim hoşuma gitti :cherry:

95vf4m.jpg

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,
DUYURU
şu an itibarıyle,hafta sonu yağış yok görünüyor.
http://turkish.wunderground.com/global/stations/17350.html
dün akşam,katılımın oldukça fazla olduğu toplantılarımızın birini daha yaşadık.pazar günü için,eşlerle beraber,SOĞUKOLUK GEZİSİ olacak.
buluşma yeri:doğu tarafı MOLA TESİSLERİ,
BULUŞMA SAATİ:09.00
HAREKET SAATİ:9.30
TAHMİNİ GİDİŞ-DÖNÜŞ:300 KM.

bilgilerinize.

bu hafta çalışıyorum malesef gelemiyecem ama gönlüm hep sizinle resimlere bakar avunurum ne yapim :salut:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
merhabalar foruma yüreğir tarafından katılan varmı arkadaşlar

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Bora abi,
Benim bildiğim yok ama sen daha iyi bilirsin.

ibocan33 merhaba,
Hayır ola inşallah, nasıl yardımcı olabiliriz.:silent:

benim bi abim var cbf 150 istiyor yüreğirde fiyatı uygun bulmuş birtane fakat motorun başından birşeyler geçmiş gibi yüreğir tarafında olupta motoru yakından görme şansı olan biri varsa yardımcı olabilirmi diyecektim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar