[Adana - MT]

İyi akşamlar arkadaşlar,
Hayırdır Zafer sattınmı motoru, Muzaffer (Fazerr) abimiz hemen çaresine bakar.
Bir sakal karşılığı her türlü motor ihtiyacını çözer.:cherry:

herkeşe iyi akşamlar,nette y,ne problem var kafayı sıyırıcam giremiyorum bazan kopuyor bazan hiç olmuyor,bora sendede aynı problem varmı

gökhan hocam muzaffer abimis çözer sen merak etme:cherry:

zaferim sendemi sattın gs yi hade gel siyede çıpır alalım:cherry:aramıza sende katıl

valla ben gezdim tabin adana içi bit pazarı çarşı sonra eve geldim gazla yıkadım sonra sabunla köpürttüm sonra duruladım ve penye ile kuruladım cillop oldu makine hemen üstümü giyindim reale gittim baktım fuatbmw de orda beleş dağıtıyorlar dedi bende daldım içeri ipini koparan realdeydi bugün bende dahil neyse 2 tane şarjlı lamba aldım kampa lazım olur diyerekten

hayırlı akşamlar mt derken zafer abi senden başka kimse olmadığı için hayırlı akşamlar da GEZECEK MOTORUN NEDEN YOK onu anlamadımm satınmı abi yoksa....pardon ethamhan sana da hayırlı akşamlarr

Sanada Hayırlı geceler olsun tayfun abı:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------

herkeşe iyi akşamlar,nette y,ne problem var kafayı sıyırıcam giremiyorum bazan kopuyor bazan hiç olmuyor,bora sendede aynı problem varmı

gökhan hocam muzaffer abimis çözer sen merak etme:cherry:

zaferim sendemi sattın gs yi hade gel siyede çıpır alalım:cherry:aramıza sende katıl

valla ben gezdim tabin adana içi bit pazarı çarşı sonra eve geldim gazla yıkadım sonra sabunla köpürttüm sonra duruladım ve penye ile kuruladım cillop oldu makine hemen üstümü giyindim reale gittim baktım fuatbmw de orda beleş dağıtıyorlar dedi bende daldım içeri ipini koparan realdeydi bugün bende dahil neyse 2 tane şarjlı lamba aldım kampa lazım olur diyerekten

Ne güzel işte Cengiz Abi en azından motorla ilgili birkaç faliyet göstermişsin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

dimi Ethemhan çıkacan gezecen tozacan ama bende çalışıyorum malesef

Hiç sorma erdem kardeş şöle güzel bir havayı en azından bazılarımız değerlendirmiş ona sevinelim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

sen öyle zannet :bounce:milletkurıla gezdii:cat:adana mt boş dururmu hiççç:bounce::bounce:

En güzelini yapmış kim yaptıysa gezemeyenlerin yerinede gezseydii barii:cherry:

Merhaba Arkadaşlar,

İşimin yoğunluğu sebebiyle siteye giremiyorum :pale: Hafta sonu gezi olursa haberim olsun :cat:

hani lastikleri değiştirince olay bitmişti?:pale:1200 GS geliyor gibi gibi.:p

Valla bende yaptığıma inanamıyorum :pale:

walla herhangibir anlamı yok 15 yıl öncesinden ilk mırc a girerken bir nick lazımdı öle klavyede 4 tane harfe bastım o gün bu gündür internetteki her şeyim sqrm dir tüm forumlarda. Anlam istersen müzikle alakalı bir şeylerde var ama sen bilirsin. Forumda da nick değiştirme ile alakalı bir şey göremedim...

Birde ingilizcede metrekarenin kısaltılmışı :wiinkk:

ne alacan zafer abi R 1200 gs 2011 model ne dersin

Pahalı derim ne diyeyim :salut:
Halk günü olursa arayın beni :queen:

herkeşe iyi akşamlar iyi haftalar,
fuatım hayırlı olsun gerçi dün realin beleş gününde görüştük ama olsun,
zaferim bit pazarı var orda hergün halk günü ama 1200 gs satmıyorlar genelde 12 gs pisilet :mrgreen:var seni kesermi bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar