[Adana - MT]

herkese selam... yazamasam da takip ediyorum siz dostları... bodrumdan bir arkadaşım eski kasa transalp, v-strom ya da muadil bir makina aranıyor... 2003-2004 model... uygun bişey duyarsanız haber verir misiniz?

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.hepinize iyi hafta sonu geçirmeniz dileklerimle..

yağmurrrr yağmurrr vee yine yağmurrr herkese güzel günler mutlu hafta sonlarıı ferdaaaaa nerelerdesin yaww...:rendeer:

herkese günaydın ya soğuklardan mıdır yağmurlardan mıdır bilmiyorum mont da giyiyorum ama sağ kolumda inanılmaz bir ağrı var bu ağrıyı başka yaşayan varmı acaba ne yapmak lazımm ?????:pr:::sos::::stretche

Gunaydın Adana Mt:rendeer: Şu güzelim pazar gununu evde gecırmek nekadar acı verici bir durum :salut:

sen öyle zannet :bounce:milletkurıla gezdii:cat:adana mt boş dururmu hiççç:bounce::bounce:

tabiiiii....salon ve mutfak arasında dolandım durdum :queen:

bu arada benimde gezecek motorum yok artık;
bundan sonra gezi olduğunda Muzaffer abimizin tahsis edeceği bir fazer la katılmayı planlıyorum :queen:

tabiiiii....salon ve mutfak arasında dolandım durdum :queen:

bu arada benimde gezecek motorum yok artık;
bundan sonra gezi olduğunda Muzaffer abimizin tahsis edeceği bir fazer la katılmayı planlıyorum :queen:

hayırlı akşamlar mt derken zafer abi senden başka kimse olmadığı için hayırlı akşamlar da GEZECEK MOTORUN NEDEN YOK onu anlamadımm satınmı abi yoksa....pardon ethamhan sana da hayırlı akşamlarr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar