[Adana - MT]

dört gözle bekliyoruz Yüksel ha gayret :) şimdiden çekenlerin ve yükleyenlerin eline sağlık :)

yüksel sakın imageshack ı kullanma ha. başka sitelerden at ama 640*480 olsun aman biliyorsun sen onu !

merak etmeyin abi şuan az kaldı linklerin hepsini bir araya topluyorum yorumları yazıorum 15 dk açarım bora abim dedeğin gibi yapıyorum merak etme abim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

resimler hazır.2 dk içinde konu açıp yüklüyorum.ama bi sorun oluyor netten dolayı

DENEME1:
2wqr2q1.jpg

mahallenin delisi:mrgreen:

merak etmeyin abi şuan az kaldı linklerin hepsini bir araya topluyorum yorumları yazıorum 15 dk açarım bora abim dedeğin gibi yapıyorum merak etme abim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

resimler hazır.2 dk içinde konu açıp yüklüyorum.ama bi sorun oluyor netten dolayı

DENEME1:
2wqr2q1.jpg

mahallenin delisi:mrgreen:

yükseelllllllllllllllllllllllllllllllll :) koptum be kardeşimmm hahahaaaaaa

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Dün harika bir gezi oldu. Katılan herkese teşekkürler.
Benim için ayrı bir önemi vardı. Eşim ilk kez geziye katıldı.
Motora binme konusundaki korkusunu yendik. Gezinin keyifli
geçmesi nedeni ile sonraki gezilerede katılacağını düşünüyorum.
Bu durumda Ethemhan' nın pabucuda dama atılmış oldu.:mrgreen:
Yusuf abi adına sevindim ama bu duruma en çok Safiye sevindi...

Çok Teşekkür ederim bora abiciğim gerekli cevabı en güzel şekilde vermiş bulunmaktasın..Benım bırsey dememe gerek kalmamıstır bu sözün üstüne :cherry::cherry:

Yeğen (ezel dizisi) sen bize herzaman lazımsın.
Mesele gezmek değil mesele motora binmekse benim motoruma binip gezebilirsin...

hayırlı akşamlar muzaffer abi eee haftaya nereye gidiyoruzz iyi bir rota hazırlayında gidelimm ya özledim şöyle motosiklet kullanmayı paslandık iyice inşallah bu hafta müsait olacamm ona göre ...:bounce::bounce:

Bizdeki resimleri şuan yüklemiş bulunuyorum

Yeğen (ezel dizisi) sen bize herzaman lazımsın.
Mesele gezmek değil mesele motora binmekse benim motoruma binip gezebilirsin...

Abi Gözlerim doldu Bunu Okuyan Babam bendende kötü oldu düşünmen bile yeter çok teşekkür ederim :rendeer: haftasonu motoru cumartesi akşamdanmı alim pazar sabah erkendenmi ? :queen::queen::p

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler.

günaydınlar sanada hayırlı işler Yusuf abi. abi sizin için bi konu açmışlar haberiniz varmı ? sen ve etemhan için.

( Yusuf Ziya adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 00:54

Yusuf Ziya adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ethemhan ve Yusuf Ziya aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!)

konu bu ben altına ekledim bi açıklama :)

günaydınlar sanada hayırlı işler Yusuf abi. abi sizin için bi konu açmışlar haberiniz varmı ? sen ve etemhan için.

( Yusuf Ziya adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 00:54

Yusuf Ziya adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ethemhan ve Yusuf Ziya aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!)

konu bu ben altına ekledim bi açıklama :)

Sanırım 5. Defa oluyor bu biz alıştık artık :mrgreen:
Ama o sistem otomatik yani site aynı ip'de 2 uyelık saptadığı an kendiliginden konu açıyor ben adminlerin o konuya dikkat ettiklerini bile düşünmüyorum artık :cat:

Bursadan döndüm sağ , selamet çok şükür ama muhteşem bir yorgunluk iki günde 1800 km yol yaptım. Uykusuzluktan ölüyorum sanırım 24 saat deliksiz uyuya bilirim. :queen: pazargünü yine her zamanki gibi mühteşem bir gündü. seviyorum sizi. :cat:

bence gezide tek eksik muzaffer abinin olmayışıydı yüksel temsil etti ama yinede onun yerini dolduramadı...:):):)

herkeşe iyi akşamlar akideşle,iyi muhabbetlee olsun bu arada eto papucun dama atılmış artıkın evde çekilen resimleri atarsın home ofis yane ama motır istersen benim kawayı verirem herzaman sen alışıksın çapur çupurlara yeğen:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar