Ben Kapıkule ile görüştüm biraz önce; soğuk hava Türkiye'ye giriş yapmış bugün :queen:
Bu akşam size katılamadım özürümü kabul görün. sabah uyandığımda sol gözüm kapalıydı alerji olmuşum işede gidemedim. saygılarımla![]()
biri sanki ciğer dedi, ama malesef bu hafta doluyum,ertelerseniz haftaya gelebilerim kozana ciğer yemeğe
günaydın dostlarım.
geçmiş olsun erdem.
teşekkürler Bora abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 ----------
abim büyük gecmiş olsun bnde baktımda yanımada ugramadın o gunden sonra toplantıyada gelmedin bugun musait olursan beklerim
günaydın sevgili kardeşim çok teşekkürler. evet uğrayamadım yanına, hemen sabah motoru ismail ustaya bıraktım inanılmaz benzin akıtıyordu, deponun değişmesi gerekiyormuş uğraşmışlar ama olmamış. ogün bugundür motorum yok 2 defa geldim ama saat 9 a geliyordu kapamıştın sen sonrada kısmet olmadı 2 gündürde evdeyim çıkamıyorum bugunde sağ gözüm kapandı ilaç kullanıyorum bide bulaşıcıymış kimselerede bulaştırmak istemem. düzelince muhakkak yanındayım sevgilerle hoşçakal.
yok yok içmedik sadece benzin kokusundan çakırkeyf olduk yerler iyi durumda kotude olsa ne olacak canın saolsun)
pazar günü gidecenmi ciğer yemeye ne karar aldılar ?
haftaya pazara kaldı.:wiinkk:
Bora abi süper olmuş hem motor yok hem gözümün biri yoküzülürdüm bu hafta olsaydı
![]()
göz önemli değil,motor olsaydı keşke.:queen:
Aa iptal oldu haama erdem abi sende olmasan olmazdı ben gidecektim ama sende arkama atlardın olmazmı
) bu hafta sehir içi bi tur bilemi yok yani???