[Adana - MT]

Masallah abi allah bağışlasın cok tatlıymıs gozun aydın:rendeer::rendeer:

teşekkür ederim Ethemhan darısı sana olsun:cat: önce annesini bulursun artık:mrgreen:
Günaydın Millet

Gürsel en güzel ve aydın gün senin; Allah analı babalı büyütsün :rendeer:

teşekkür ederim Zafer:) sağlıklı bir ikinci size olsun:mrgreen: yengeye selamlar

günaydın dostlarım.

gürselciğim,ALLAH analı babalı büyütsün.acılarını göstermesin.gözünüz aydın olsun.:rendeer:

Amin Bora abi, Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin:)

gunaydın millet
gurselim gözün aydın allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederim Fuat Allah sizede nasip etsin:rendeer: :rendeer: :rendeer: AMİİİİN

Günaydın arkadaşlar :cat:

Gürsel kardeşim, Allah analı babalı büyütsün :rendeer:

teşekkür ederim Müdürüm:) Allah razı olsun

Gürsel kardeşim,
Gözünüz aydın, Allah acılarını göstermesin.
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
:rendeer:

teşekkür ederim Yusuf abi, Amin inşallah VATANINI MİLLETİNİ SEVEN HAYIRLI bir evlat olur:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------

gürsel abi gözün aydın çok tatlı maşallah.
Allah acılılarını göstermesin:)
Akşam toplantıya gidilecekmiiiii????

teşekkür ederim Yükselim, Allah sendende razı olsun, en kısa zamanda hayırlı bir anasını bulasın:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi geceler,
demirim gürselim hade gözünüz aydın,hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

sevgili abilerim kardeşlerim bu gün sevgili muzaffer abimin sayesinde tarz değişikliği yaptım,bir 800 verdim başka bir 800 aldım muzaffer abime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, en kısa zamanda iramazandan sonra uzamış sakalını kesicem allah başımızdan eksik etmesin seni,bundan sonra nicki değiştiricem chopperci01 düşünüyorum,

selam arkadaşlar:) işte en güzel sebep:rendeer:

aslında size küsmüş o yüzden yüzünü saklamak istedi:mrgreen:

MİRAY HANIM dan sevgilerle

17082010022.jpg

ama ben ısrar edince ciaaaa dedi:queen:

17082010021.jpg

allah bağışlasın çok tatlı :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.
akşamki toplantımız,uzun zamandır özlediğimiz bir katılımla gerçekleşti.malum yaz sezonu,yıllık izinler,yaylalar,denizler,ramazan dolayısı ile bu kadar kalabalık olamıyorduk.çok keyifliydi.

b.cengizim hayırlı uğurlu olsun,tekerine taş değmesin,güle güle kullan,valla çok güzel motor.

bu arada,motor uzmanı,çevresi geniş,patentli sakal hakkını elinde bulunduran muzaffer kardeşimize de katkılarından dolayı bende teşekkür ediyorum.

Günaydın herkeslere :cat:

sakal, sakal nerey kadar :silent: hayrınıza adaşımı bi berbere götüründe kurtulalım şu sakaldan :mrgreen:

Günaydın abilerim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------

Muzaffer abi sıra bendemi sakal sırası :) Bana bir SUZUKİ GSR600 abi. Buarada benim hyosung gt250 comet satlık yada takaslık bilginize abilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 ----------

Cengiz abi yani makinan hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız , belasız inşallah

Günaydın herkeslere :cat:

sakal, sakal nerey kadar :silent: hayrınıza adaşımı bi berbere götüründe kurtulalım şu sakaldan :mrgreen:

Birader,
Ne berberi suratına ağda yaptırdım gene sonuç yok. Adamda tik olmuş, belli aralıklarla yüzünü sıvazlayıp duruyor. İsmail ustanında dediği gibi artık sakal hareketi yapmaktan çenesi uzadı.:mrgreen:

Bu arada Muzaffer (Fazerr) abim akşam rahatsızdı, umarım Bora başkanımızın reçetesi iyi gelmiştir. Acil şifalar diliyorum.:rendeer:

epeydir giremedim... herkese selamlar, saygılar, sevgiler... gürselim çok sevindim.. analı babalı, ismiyle büyüsün... yusuf ve cengiz kardaşlar... hayırlı olsun... tekeriniz taş görmesin...

epeydir giremedim... herkese selamlar, saygılar, sevgiler... gürselim çok sevindim.. analı babalı, ismiyle büyüsün... yusuf ve cengiz kardaşlar... hayırlı olsun... tekeriniz taş görmesin...

Vay Gökhan hocam, umarım iyisindir. Yeni grubunla mutlumusun? umarım iyi anlaşıyorsunuzdur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

Birader,
Ne berberi suratına ağda yaptırdım gene sonuç yok. Adamda tik olmuş, belli aralıklarla yüzünü sıvazlayıp duruyor. İsmail ustanında dediği gibi artık sakal hareketi yapmaktan çenesi uzadı.:mrgreen:

Bu konuda sen çok muzdaripsin, ikide bir motor değiştiriyorsun :mrgreen: aslında sana özel indirimli sakal yapması lazım ama nerdeeeee :queen:

Bu arada Muzaffer (Fazerr) abim akşam rahatsızdı, umarım Bora başkanımızın reçetesi iyi gelmiştir. Acil şifalar diliyorum.:rendeer:

Bora reçete verdiyse adaşım isviçre saati gibi çalışıyordur :cat: :mrgreen:

herkese iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim,allah daha iyilerini de olmayanlara nasip etsin
yolunuz farınız açık olsun, bu arada ben B.Cengiz

yaf unuttum demir gürselin kuyruğunu da düzeltecekmiydik:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Chopperci01,vay çenkisim yeni nickin hayırlı olsun.
bu arada skullhunter'a mesaj atıver,yeni nick aldığını da çoklu giriş uyarısı alma kardeş.

selam sevgili arkadaşlarım:rendeer:

herkese iyi geceler,
demirim gürselim hade gözünüz aydın,hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederiz amcası:), Allah herkese nasip etsin

hayırlı olsun abe..:rendeer:

bizeyse teşekkür ederim, Cengiz abimeysede onun adınada teşekkür ederim:queen:

allah bağışlasın çok tatlı :)

çok teşekkür ederim Güven hanım, Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin:)

gürsel abi. Allah analı babalı büyütsün. maşallah, maşallah:rendeer:

Allah razı olsun Yusufum:)

epeydir giremedim... herkese selamlar, saygılar, sevgiler... gürselim çok sevindim.. analı babalı, ismiyle büyüsün... .

çok teşekkür ederim Gökhan hocam yengeye selamlar, çocuklara öpücükler olsun:rendeer:

herkese iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim,allah daha iyilerini de olmayanlara nasip etsin
yolunuz farınız açık olsun, bu arada ben B.Cengiz

yaf unuttum demir gürselin kuyruğunu da düzeltecekmiydik:mrgreen:

Cengizim abim yeni motor alanın canlısını yada resmini görmeden hayırlamam ama sana hayırlı olsun abi:)

tabiki ADANA MT olarak haftaya toplantıda amcaları, teyzeleri, kardeşleri MİRAY HANIMIN tatlısını yiyecekler, evde ziyaret edenlere eminim Aysun hanım kaynarını içirecektir:cat: :rendeer: başımızın üstünde yeriniz var

Chopperciiiii naptın yaaa...ne güzel eskisine alışmıştık :salut:

Gürselim valla kaynarda içimden geçiyordu şimdi, bir güzel içimiz ısınır :bounce:

(Kaynar değilde Donar varsa çağır beni...)

herkeşe iyi akşamlar,gürselim resim koyacağım şu devir noter trafik işlemlerini halledeyim atıcam.

Boracım dün gece Elinte mesaj attım oda sağolsun kapatmış eski nicki teşekkür ederim janım,lambalarım yanıyormu:mrgreen:

Gürselim valla kaynarda içimden geçiyordu şimdi, bir güzel içimiz ısınır :bounce:

(Kaynar değilde Donar varsa çağır beni...)

oldu olacak kaynar yapar dondururuz:p derdetme sen Zafer:cat:

Allah analı babalı büyütsün gürsel abi

Canerim Allah razı olsun, sanada nasip olur inşallah:rendeer:

herkeşe iyi akşamlar,gürselim resim koyacağım şu devir noter trafik işlemlerini halledeyim atıcam.

sevgili abim daha motorun ne olduğunu doğru düzgün yazmadın:mrgreen:motor ney, marka ney:silent: 800 olduğuna göre dur tahmin edeyim
olsa olsa VN800 olur, doğrumu:bounce:

bak işe yazdıktan sonra avatarındaki bilgilerde gördüm:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar