[Adana - MT]

Günaydın ciğerlerim :mrgreen:

herkeşe iyi akşamlar ve hatta hayırlı ramazanlar dilerim,ancak bu saatlerde girebiliyorum,pederin ayak yine şişti yürüme zorluğu çekiyor bende eskortluk yapıyorum yatana kadar ee atadır yapıcez,hepcazınızı seviyem,

bu arada tarz değiştirmeyi düşünüyorum,içimdeki ses chopperrrr diyor yineeeee

Hadi cengizim hayırlısı olsun, umarım güzel bi motor bulursun:cat: artık kuyruk işini daha sonra düşünürüz :mrgreen: yok öyle bi kişye ısmarlamak :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi geceler,
teşekkürler boracım ve muzocum inşallah hayırlısı olur

Günaydın ciğerlerim :mrgreen: Kış gelsede ciğer yesek :mrgreen:

abi adam makinayı pazartesi sabahı sattı gözümün önunda. Hayırlısı olsun ne yapak

Kısmet değilmiş be yusuf kardeş :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

herkeşe iyi geceler,
teşekkürler boracım ve muzocum inşallah hayırlısı olur

Cengizim, dün sattınmı motoru :silent:

Selam,
Adana'da sağlam bir motosiklet tamircisi lazım,enduro üzerine bilgisi kat kat fazla olan yeni nesil makinalardan anlayan ,sizden ricam adres,telefon numarası verebilirmisiniz,saygılarımla ferhat.

Selam,
Adana'da sağlam bir motosiklet tamircisi lazım,enduro üzerine bilgisi kat kat fazla olan yeni nesil makinalardan anlayan ,sizden ricam adres,telefon numarası verebilirmisiniz,saygılarımla ferhat.

ismail usta tlf num..0535 712 13 42 kendisi adananın iyi ustalarındandır.aradığında fazerr muzaffer arattı dersen daha iyi yardumcı olur.

Adana İl Temsilcisi
sıcak bir güne yine günaydın dostlarım.

tekire kaçın gelin buz gibi buz :queen:

ooohh,serin serin,bizim yerimize de serinle. ::eviiil:: yanıyoruuuuz ::angry2::

DİKKAT
arkadaşlar,yeni ve kolay bir resim yükleme sitesi buldum.
http://www.yukleresim.com/index.php
anasayfada 5 tane resim yükleme seçeneği var.eğer daha fazla yüklemek istiyorsanız,daha fazlayı tıkladıkça sayı artıyor.YÜKLE dediğinizde hemen yüklüyor ve BÜYÜK RESİM i seçip yapıştırdığınızda oluyor.bilgilerinize.

örnek deneme

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi pazarlar,muzocum malesef anlaşamadık halil abiyle üste 3 bin istedi,bende yoook dedim.
Boracım günaydın ben zaten ordan yüklüyorum resimleri çok kolay hemde çoklusu var:))

Selammm biz geldikkk sonundaaa :queen: babamın ıznı bıttı artıkın adanadayızz.. ama orasıda buz gıbıydı bee montla gezıyordukk:cherry: hepınızı ozledımm abılerım carsmba toplantısında gorusuruz umarımm:cat:

Adana İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar