[Adana - MT]

Günaydın Millet

Geziye gidenlere iyi eğlenceler; o saatlerde Tarsus'a gideceğim. Yolda görüşebiliriz :cat:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.bu akşam lütfen vaktinde MOLA'da olunuz.17.30'da KESİN hareket.geciken bize yetişsin.:p

Merhaba arkadaşlar,
Halletmem gereken bir işim var. Sorun çıkmaz ise saat 17.00 de moladayım.
Görüşmek üzere.

slm arkadaşlar bu mersine gidecek arkadaşlar bu gece ordamı kalmayı düşünüyor.eger dönecek olan varsa geliyim yoksa malesef yarın çalışıyorum.

Adana İl Temsilcisi
slm arkadaşlar bu mersine gidecek arkadaşlar bu gece ordamı kalmayı düşünüyor.eger dönecek olan varsa geliyim yoksa malesef yarın çalışıyorum.

evet çadır kuracağız.b.cengiz udunu getiriyor,alem var yani.ama gece geri dönecek yok bildiğim kadarı ile.:salut:

Umarım geziniz sorunsuz geçmiştir :cat:

Muzaffer kardeşim,
Şimdi sana telefon açacaktım, nerelerdesin, misafirlerini yolcu ettin mi?
Çarşamba' ya görüşelim, özledik seni.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bora abi,
Bizlerin çektiği resimlerin dışında Mersin gurubunun çekmiş olduğu genel festival görüntülerinin olduğu bir konu başlığı varmı ? Yoksa benmi bulamıyorum.?
Tecrübenden istifade edelim mümkünse.

Adana İl Temsilcisi
Bora abi,
Bizlerin çektiği resimlerin dışında Mersin gurubunun çekmiş olduğu genel festival görüntülerinin olduğu bir konu başlığı varmı ? Yoksa benmi bulamıyorum.?

şimdi araştırdım,yok,sanırım henüz açılmamış.

Muzaffer kardeşim,
Şimdi sana telefon açacaktım, nerelerdesin, misafirlerini yolcu ettin mi?
Çarşamba' ya görüşelim, özledik seni.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bora abi,

Misafirler cumaya kadar burda ama kısmet olursa çarşamba günü görüşürüz :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,hayırlı haftalar dilerim,dizimi bir yere vurdum hatırlamıyorum asma acısı bana hafta sonunu çok hatırlatıyor,

başkanım dizimi nereye vurdum haberin varmı:mrgreen:hani başkansın ya belkim haberin vardır diye şeyettim:p

selam arkadaşlar:))

güzel bir etkinlik oldu, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.(ailem limonludaydı onlarada zaman ayırmam gerektiğinden erken ayrılmamı hoşgörmenizi rica ederim)

tek online çenkiz abi iyi akşamalar

boracığım canım arkadaşım.....bende sana ait birkaç poz var ziteye koymayı arzu ediyorum.fakat istersen makul birşeyle yayınlamıyayım(sakal)nedersin canimmm:queen::queen::bounce:DOKTORUMMMMMMMMMMM gökhanım nasılsın yiğidimmmm.özledim seni bireee

Adana İl Temsilcisi
boracığım canım arkadaşım.....bende sana ait birkaç poz var ziteye koymayı arzu ediyorum.fakat istersen makul birşeyle yayınlamıyayım(sakal)nedersin canimmm:queen::queen::bounce:

yayınla,yayınla.herkes biliyor FOTOSHOP'lu olduğunu.:p hadi bekliyorum.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar