Akşam çamlıkta olacam, gelmek isteyen buyursun :cat:
Böyle giderse bende sadece okuyacam :mrgreen:
Akşam çamlıkta olacam, gelmek isteyen buyursun :cat:
Sayın başkan listeye benide dahil edebilirsin.
günaydın arkadaşlar,
mersin şenliğine,işlerimiz dolayısı ile,c.tesi akşam üstü hareket edilecektir.tahmini 16.00-16.30 gibi çıkılacaktır.katılacakların listesi:
1-ben,
2-b.cengiz,
3-k.cengiz,
4-yusuf(VFR),
5-mümin,
6-özden,
7-ahmet,
8-suat,
9-hakan(tenis hocası),
10-eray,
11-
hareket yeri:mola tesisleri olacaktır.karar verip katılmak isteyen arkadaşlar,listeye ismini eklesin.bilgilerinize.
izin ayarlayabilirsem bende kapızlıda olacağım arkadaşlar.selamlar hepinize
günaydın))
:cat::cat:günaydın arkadaşlar,
mersin şenliğine,işlerimiz dolayısı ile,c.tesi akşam üstü hareket edilecektir.tahmini 16.00-16.30 gibi çıkılacaktır.katılacakların listesi:
1-ben ve buse,
2-b.cengiz,
3-k.cengiz,
4-yusuf(VFR) ve kızı,
5-mümin,
6-emre ve burcu,
7-ahmet,
8-eray,
9-hakan(tenis hocası),
10-
hareket yeri:mola tesisleri olacaktır.karar verip katılmak isteyen arkadaşlar,listeye ismini eklesin.bilgilerinize.
GÜNCEL
:cat::cat:
BİLGİLENDİRME
arkadaşlar,2 gündür kamp sorumlusu ile görüşüyorum,deniz harikaymış,akşamları fazla serin olmuyormuş ve sinek yokmuş.diğer şehirlerden epey gelen varmış.yarın akşam saat 17.30 da SİLİFKE'ye kortej halinde gidilip,ATATÜRK heykeline çelenk konacakmış.yetişebilirsek biz de korteje katılabiliriz.yaklaşık 400-500 motor olacakmış.
GÜNCEL
:cat::cat:
BİLGİLENDİRME
arkadaşlar,2 gündür kamp sorumlusu ile görüşüyorum,deniz harikaymış,akşamları fazla serin olmuyormuş ve sinek yokmuş.diğer şehirlerden epey gelen varmış.yarın akşam saat 17.30 da SİLİFKE'ye kortej halinde gidilip,ATATÜRK heykeline çelenk konacakmış.yetişebilirsek biz de korteje katılabiliriz.yaklaşık 400-500 motor olacakmış.