[Adana - MT]

Zafer Abi, Vadide olsam iyiydi. Sınavlardayım, sıkıntılardayım, stresslerdeyim.:pr:
Industrial Hydraulic and Pneumatic circuits, CNC, refrigeretion technologies, fluid machinery...
Anlarsın halimden.

Gökhan Abi gerçekten tayinin çıkmışsa hoşçakal görüşemezsek.:rendeer:

Ferda çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bişey değildir.

Günaydın Millet; AŞBC

Sevgili Alp Allah kolaylık versin, refrigeration'da sorun varsa uğra, anında soğuturum :wiinkk:

Sevgili Ferda geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlar.....

Adana İl Temsilcisi
Kardeş burada da kapalı bir hava var sanki yağacak gibi.dün biraz atıştırdı.bugün yağışlı gösteriyor ama henüz bir şey yok.

Eyübün motoru bu xt. Hilton da resepsiyonda çalışır. Geçmişini falan bilmiyorum pek. Zamanında ducatim monsterımı satıyodu, ordan tanışmıştım. Ahh monster ahh.

Hilton un orda görmüştüm temiz görünüyordu. Fiyatını da baya aşşağı çekti. Motoru bilmemekle beraber, alınabilir olduğunu düşünüyorum.

Eyübün motoru bu xt. Hilton da resepsiyonda çalışır. Geçmişini falan bilmiyorum pek. Zamanında ducatim monsterımı satıyodu, ordan tanışmıştım. Ahh monster ahh.

Hilton un orda görmüştüm temiz görünüyordu. Fiyatını da baya aşşağı çekti. Motoru bilmemekle beraber, alınabilir olduğunu düşünüyorum.

ilginiz için teşekkür ederim,benka kredisini bekliyorum çıkarsa alıcam motoru,çıkana kadar satılırsa satılır eyyüple görüştüm.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

ben tanımıyorum.

sağlık olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,denetlemem kazasız belazıs bittiiiiiiiii artık evdeyim,

yemeğe giden arkadaşlara afiyet olsun barbudosum ilgine alakana teşekkürler,senin gibi bir dosttan ayrılmak gerçekten çok üzücü,herşey gönlünce olsun

ferda canımcım geçmiş olsun,kuzucuk havalar tehlikeli hadi iso artis gibi geziyor ince bir gömlek birde ceket, sen ona uyma sakın

günaydın adana mt .

takib ettiğim kadarı ile bugün ve yarın adanada motor havası değil de ptt havası var gibi, görünüyor.

Günaydın Millet

Korkut uyuya kalmış, neyseki Bora abi var nöbette...

Bu hava süper, yağ mübarek yağ...Nasılsa bugün yarın tüm gün eğitim var :)))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar