[Adana - MT]

yaradılanı sevelim,yaradandan ötürü.YUNUS EMRE

Abi küfür etseymişsin daha iyi olurmuş:queen::queen:

Sayın karabombabey. Shark Bey arkadaşımız henüz ortaokulda okuyan genç ve hevesli bir arkadaşımızdır. Bizim için çok değerlidir. Aynı zamanda sempatikliğinden dolayı başkanımız sayılır. Fakat yeni üye alımıyla ve grupta kalmayla ilgili kuralları iletmeyi unutmuş.

Tek teker yapamayanlar gruba alınmaz.
Grubu polis durdurursa toplu halde kaçılır.
Polisten kaçmadan önce polise nanik yapmayanlar gruptan atılır.
Gruba alındıktan sonra en az 1 dk saygı duruşu amaçlı istiklal marşı eşliğinde lastik yakılır.
Disiplin ve düzen konusunda baskı yapan grup üyeleri gruptan atılır, ellerinden tutulup askeri okula yazdırılır.

Listede mutlaka eksikler kalmıştır.

Motosiklet sürücüsü olupta, 'motorcu' tanımına girme konusunda bu kadar ısrarlı olmakla; kurullar silsilesine, disipline, aşırı efendiliğe, güvenlik rekorları kırmaya bu kadar hevesli olmayı hiçbir zaman bağdaştıramadım.

Herkes belli saatte toplanıp, aynı hızda, belli düzende, aynı yoldan, tek kişinin kararlarıyla hareket edecekse bu motosikletler satılır. Paralar harcanır. Herkes küçük bir mebla ekler. Bi 0302 alınır. Üstü kesilir. Kaskı maskı eldiveni giyer otobüse doluşuruz. Şoför koltuğuna da başkanımız geçer. Hem daha güvenli olur.:cat:

Bu arada nickiniz bana aşağıdaki linkte verdiğim gibi bir çağrışım yaptı:

http://www.youtube.com/watch?v=UwrErniSdew

Sadece şuna gerek yok: Daha kimseyi görmemişsiniz, geziye katılmamışsınız, pata küte şu yanlış şu şöyle bu böyle diye yorumlar yapmak anlamsız ve can sıkıcı.

Hata yapmaya ve insanları tehlikeye atmaya gelince, sadece kendini tehlikeye atan sürücü istediği kadar risk alabilir bu kimseyi ilgilendirmez. Başkalarını tehlikeye atıyorsa da usulünce uyarılır(herhalde ne bilim):cherry:

Aramıza hoşgeldiniz.:rendeer:

Son düzenleme:
tahminimce havanın sert olması nedeniyle ve hala hesaplı,uygun kapalı bir mekan bulamadığımız için:pr:,bu akşamda toplantımız olmaz.ayrıca siz ve diğer arkadaşlarımızın toplantılarımıza katılmasında hiçbir sakınca yok.yine de akşama doğru toplantı olup olmayacağı belli olur.

Karabomba Ahmet bey ile tanışmak adına bence sert havaya katlanmaya değer diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz Bora bey. Bu kadar renkli ve heyacanlı bir arkadaşımızla zaman kaybetmeden tanışmakta fayda var.

Adana İl Temsilcisi
:farao:bana bak muzaffer(fazer olanı),bu forumu böyle meşgul edip,insanları germe.senin işin gücün yokmu kardeşim.SENİ SARIZAMBAK SENİ.:farao:

aldığım istihbarata dayanarak,bu işin altında muzaffer kardeşimiz yokmuş.kendisi şuan da mersinden yanıma geldi.sıkıştırdım o değilmiş.
akşam da herzamanki yerimizde,a.mendereste ademin orada toplanmamızı istedi.yusuf kardeşimiz rica etmiş.akşam görüşmek üzere.herkesi bekliyoruz.

aldığım istihbarata dayanarak,bu işin altında muzaffer kardeşimiz yokmuş.kendisi şuan da mersinden yanıma geldi.sıkıştırdım o değilmiş.
akşam da herzamanki yerimizde,a.mendereste ademin orada toplanmamızı istedi.yusuf kardeşimiz rica etmiş.akşam görüşmek üzere.herkesi bekliyoruz.

Sen az sıkıştırdın, biraz daha işkence yap o çözülür :mrgreen: akşma toplantıya gelemiyecem ama gelenler yarin bana karabombanın kim olduğunu söyler :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizi tanımıyorum.eğer benden yaş olarak büyükseniz bana yazmış olduğunuz yazıdan benimle alay ettiğiniz kanısındayım.bence sanal ortamda bana yapmış olduğunuz davranış biçiminiz alaycıdır.size yakıştıramadım.oysa ben sadece saygılı oldum ve olmayada devam edeceğim.benim örf ve adetlerime,aile terbiyem böyledir .böylede kalıcam.yazdıklarınızda sizin benden yaş olarak küçüksünüz gibime geliyor:bounce:sizi genç olarak yorumluyor?? ve sizin davranış biçiminizden dolayı hoş karşıladığımı size sunmak isterim.gençlik işte böyle birşey normal:cat:yazdığınız yazı diğer arkadaşlarınızada eminin hak vereceklerdir diye düşünmek isterim.shark bey:bounce:

Peki Ahmet kardeşim....Dikkat edersen kardeşim diyorum....Öncelikle buradan senden büyük olduğumu anlamış olman gerekirdi , anlamamış olman senin yaşının tahminimdende küçük olduğunu gösteriyor bu bir ( her halde teenage grubundansın)....Adımı hiç bir zaman gizlemedim ,dikkatli inceleseydin en altta adımı görürdün,Shark Bey senin gibi saygılı bir kardeşime yakışmadı bu iki....Saygılı olduğunu idda ediyorsun ama yazdıkların bununla hiç bağdaşmıyor bu da üç....eğer seninle alay etseydim emin ol bunu çok iyi anlardın....yaşım konusuna gelince bunuda tanıştığımızda öğrenirsin....bir önceki yazımdan maksadım muhabbet olsun gülelimdi......sen fazla kafanı takmışsın...kurall diyorsan bizim tek kuralımız vardır oda neşeli , eğlenceli ve en önemlisi saygılı olmak......Tayfun kardeşiminde dediği gibi tanımadığın insanlar hakkında ön yargılı bir şekilde yorum yapma.....eğer niyetin varsa gelirsin tanışırız.....seninle şahsen tanışmadan bir daha sana cevap yazmayacağım bilgin olsun....

Son düzenleme:
akşama sizlerle buluşmak dileğimle.adres bilgilerini yayzrsanız memnun olurum.bir hatam varsa affola.sonuçta hepimiz insanız beşeriz şaşarız.sanal ortamda yazılan yazılar yanlış anlaşılabilir.eğr gelirken bir isteğiniz varsa sizlere feda olsun değerli abilerim.arkadaşlarım.saygılarımla akşama görüşmek temennisyle.

Adana İl Temsilcisi
a.menderesin,su kenarından en sonuna geldiğinizde,sola-yukarı doğru dönmeden,sağda motorları görürsünüz.ADEMİN YERİ.7.30-8.00 den sonra.

bir bombadır gidiyor hadi hayırlısı,
karabomba sende hoşgeldin,shark hüseyin kardeşimizin dediği gibi bize kural,sevgi şevkat,saygı,hoşgörü ve neşedir,şimdiye kadar kural bozulmadı,ha bozmaya kalkanıda biz bozduk.Akşam tanışmak dileğiyle

herkese iyi akşamlar desenize akşam boranın dediği gibi ünited popomuz donacak:mrgreen:bora hatırlarsan ben geçen hafta bişey söylemiştim gürsellerde demekki kimse beni kaile almamış sağlık olsun

korkutum uğuruda al gel akşam geyik gırla olcek gibi

bir bombadır gidiyor hadi hayırlısı,
karabomba sende hoşgeldin,shark hüseyin kardeşimizin dediği gibi bize kural,sevgi şevkat,saygı,hoşgörü ve neşedir,şimdiye kadar kural bozulmadı,ha bozmaya kalkanıda biz bozduk.Akşam tanışmak dileğiyle

herkese iyi akşamlar desenize akşam boranın dediği gibi ünited popomuz donacak:mrgreen:bora hatırlarsan ben geçen hafta bişey söylemiştim gürsellerde demekki kimse beni kaile almamış sağlık olsun

korkutum uğuruda al gel akşam geyik gırla olcek gibi

Geliriz abi. Akşamki toplantı bayağı güzel geçecek sanırım.:cat:

herkese iyi akşamlar. yaw yülenmeyin bomba arkadaşımıza. ciğerim karabomba arkadaşlar sana en önemli ve tek kuralımızı söylemeyi unutmuşlar. sen akşam ademin oraya uğramadan tatlıcı köseye gidiver. ordan tatlını al gel sonra biz seni başkan da seçeriz denetim kuruluda yaparız hatta sen ne istersen o olursun.

ingilizce hocasının yazdığı yazıya bak yaw yülenmeyin ney bu yaw,yülenmek türkçesi nedir ne anlama gelir yada nasıl yazılır ayıp ayıp koskocaman hocasın bi tomarda saka.. yok yok kocamanda boyun var:mrgreen:sırf eni sinirlendirmek akşama toplantıya gelmeni sağlamak için yazdım özledik olim yaaaa

Endurocu01, Yusuf Ziya, osmx+, adanalı+, haluka28+, celikgürsel+, yunus_34 bunlarda okuyanlar yorumsuz kalanlar

sizi tanımıyorum.eğer benden yaş olarak büyükseniz bana yazmış olduğunuz yazıdan benimle alay ettiğiniz kanısındayım.bence sanal ortamda bana yapmış olduğunuz davranış biçiminiz alaycıdır.size yakıştıramadım.oysa ben sadece saygılı oldum ve olmayada devam edeceğim.benim örf ve adetlerime,aile terbiyem böyledir .böylede kalıcam.yazdıklarınızda sizin benden yaş olarak küçüksünüz gibime geliyor:bounce:sizi genç olarak yorumluyor?? ve sizin davranış biçiminizden dolayı hoş karşıladığımı size sunmak isterim.gençlik işte böyle birşey normal:cat:yazdığınız yazı diğer arkadaşlarınızada eminin hak vereceklerdir diye düşünmek isterim.shark bey:bounce:

Yahu kardeşim yaşamı bu kadar da ciddiye alma. Espri, nükte, kahkaha... Tüm bunlar alay ve alaycılıktan ayrı şeyler. Mizah olmasaydı Nazi Almanyasındaki ya da SSCB'deki robotlara dönerdik...

karabomba da fıs çıktı,fünyesi bilem yok:mrgreen:ah muzaffer abim ben sana ne diyeyim
başına belayı aldın,hadi hayırlısı

Günaydın ciğerlerim :rendeer:
Ciğer diyince canım çekte, varmısınız cumartesi ciğer yiyelim... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar