[Adana - MT]

Kahramanmaraş mt olarak adana mt ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınız mubarek olsun adanalı abi ve abla larım...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,az önce sağ-salim döndük.resimleri biraz dinlendikten sonra yükleyeceğim.oldukça keyifli,süper eğlendiğimiz bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

evde tadilat nedeni ile bilgisayarı yeni kurabildim,herkeşin bayramını en içten dileklerimle kutlar,büyüklerimin ellerinden küçüklerimin göslerinden öperim,geziye gidip de gelen arkadaşlarada kusura bakmasınlar diyorum evde küçük olmak çok kötü,daha ramazan yeni çıktı adanamızın güzel havası bitmezzz nice gezilerde görüşmek üzere iyi akşamlar dilerim,

Adana dışındanda bayram kutlayan arkadaşlarında bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım.

günaydın millet resimlere baktın çok güzel yaa iyi eğlenmişsiniz bizde burda yağmurla uğraştık evden dışarı çıkamadık arap kızı camdan bakıyoru canlandırdık napalımm:queen:

Muzom başın gerekti valla...Seni andım o virajlı yollarda.....

ya sen kımsın:?

yine mi :silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------

artık tek başına gidecek kadar büyüdün ve tecrübe sahibisin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

ümit bunları daha önce konuşmuştuk, yine başamı dönecez :mrgreen:

:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar