[Adana - MT]

günaydın arkadaslar gürsel abi bidahaki balıga bende gelecem haberverirsen cok keyifli görünüyor

fuat abi gecmişolsun

Gaziantep İl Temsilcisi
Arkadaşlar bir çok adanalı arkadaşimizin tanıdıgı Gaziantepli tatlıcı SABRİ KALKAN nın BABA sı vefat etmiştir burdan duyurayım dedim..

s7300229.jpg

merhuma allahtan rahmet yakınlarına sabir dilerim

Sabri abimizin başı sagolsun...
Herkese Günaydınlar bu arada, hayırlı haftalar diliyorum

allahrahmeteylasin esvedostlarına
allahsabırversin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

adana mt hepinize neseli ve bol kazanclı bir hafta dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabri abi basşın sağ olsun...allah kalanlara uzun ömür versin....

Günaydın millet.....Bende Cumartesi mersine giderken sırt çantamdan motorun ruhsatını düşürdüm....Yenisini çıkartmam gerekecek...Noooldu Fuatım bize yaw ...düşen düşene....

Muzaffer abi turgay abinin dişini çekmişsin anladıkta o gözlük niye onu anlamadım....

Sabri abi basşın sağ olsun...allah kalanlara uzun ömür versin....

Günaydın millet.....Bende Cumartesi mersine giderken sırt çantamdan motorun ruhsatını düşürdüm....Yenisini çıkartmam gerekecek...Noooldu Fuatım bize yaw ...düşen düşene....

Muzaffer abi turgay abinin dişini çekmişsin anladıkta o gözlük niye onu anlamadım....

adana mt ye nazar deyi

sabri usta başın sağolsun allah sabır versin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

binmeye binmeye unuttunuz nasıl binileceğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar