[Adana - MT]

Teşekkür ederim canlarım benim,yan yoldan karşı yola hızla geçmek isteyen bi araç biçti beni...

motorun arka tekeriyle motor şaseden koptu fırladı,çok şükür ben iyiyim,2-3 kırık beni yıldıramaz....:mrgreen:

isocum çok geçmiş olsun​
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yaw millet kuruduk be yav....valla motor kullanmayı unutacam nerdeyse....

Bir aşağı, iki yukarı; ben hatırlıyorum :wiinkk:

Teşekkür ederim canlarım benim,yan yoldan karşı yola hızla geçmek isteyen bi araç biçti beni...

motorun arka tekeriyle motor şaseden koptu fırladı,çok şükür ben iyiyim,2-3 kırık beni yıldıramaz....:mrgreen:

Çok geçmiş olsun ciğerim. Bugün ben de iki Şahini biçtim. Bir kurban keseyim ikimize :cat:

Çok geçmiş olsun ciğerim. Bugün ben de iki Şahini biçtim. Bir kurban keseyim ikimize :cat:

:cyclopsan

hayırdır zafer
çok geçmiş olsun, sende bir şey varmı:pr:
ne oluyor bize, ne oluyor çevremizdeki insanlara, hastalıklar kazalar ekibi olduk, ne bu yeter artık
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

sağlıklı iftarlar olsun arkadaşlar :)
4000 inci mesajımı kendi sayfamıza yazayım dedim

Bende birşey yok. Önümde iki şahin gidiyordu ve kırmızı ışık yandı. Onlar zar zor durdular ama ben arkadan gelip koç gibi girdim birine. Oda gitti öndekine girdi. Ortada kalanın durumu biraz fenaydı :salut:

geçmiş olsun abilerim adana mt adına bir koyun kuzu bişe kesmek lazım :silent:

Adana İl Temsilcisi
Bende birşey yok. Önümde iki şahin gidiyordu ve kırmızı ışık yandı. Onlar zar zor durdular ama ben arkadan gelip koç gibi girdim birine. Oda gitti öndekine girdi. Ortada kalanın durumu biraz fenaydı :salut:

zaferciğim geçmiş olsun.neler oluyor şu bir iki gündür ADANA MT'ye.:silent::pr:

arkadan mı geçirdin cık cık ne ayıp.:queen::queen:

ciğerim çok geçmiş olsun

zaferciğim geçmiş olsun.neler oluyor şu bir iki gündür ADANA MT'ye.:silent::pr:

zafer abi sanada geçmiş olsun,Sende bişey yoksa gerisi sorun değil abi...

İyi dileklerini eksik etmeyen tüm abilerime saygıılar sevgiler,hemide kucak dolusu...

mCk

wah wah wah gıttı guselım r1 :D yavru kusum saaa bısı oldumu olmadıysa bosver motora yazık olmus :D

günaydın arkadalar :rendeer: :rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------

iso geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:27 AM ----------

zaferim geçmişolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam millet ancak girdim yav iş güç falan,

zaferim sanada geçmiş olsun umarım fazla bir hasar yoktur,akşam tatlı var derken hayırdır neyi kutluyoruz,motor filanmı aldın yoksa arkadan girdiğin aracın sahibi güzellikmi yaptı:mrgreen:

Merhaba arkadaşlar, yoğunluk nedeniyle siteye giremez oldum ama elimden geldiğince takip ediyorum... :cat:

Zafercim geçmiş olsun, herhalde yeni araba aldın onun için datlı getiriyon :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar