[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkeslere,hayırlı işler bol kazançlar dilerim

halukçum herhalde biletler olacak başka ne olabilirki motormu aldın yoksam scootır da hayırlı olsun diyelim:p

bu arada bizim isocan kaza yapmış sol omuz hasarlı ve 2 kaburka kırık kendisine tekrardan geçmiş olsun diyorum

Herkese Günaydınlar...
İsocan çok büyük geçmiş olsun güzel kardeşim,ALLAH şifa versin

selam millet .....

yaw millet kuruduk be yav....valla motor kullanmayı unutacam nerdeyse....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------

geçmiş olsun iso nasıl oldu .... iyimisin şu anda ...

Teşekkür ederim canlarım benim,yan yoldan karşı yola hızla geçmek isteyen bi araç biçti beni...

motorun arka tekeriyle motor şaseden koptu fırladı,çok şükür ben iyiyim,2-3 kırık beni yıldıramaz....:mrgreen:

Teşekkür ederim canlarım benim,yan yoldan karşı yola hızla geçmek isteyen bi araç biçti beni...

motorun arka tekeriyle motor şaseden koptu fırladı,çok şükür ben iyiyim,2-3 kırık beni yıldıramaz....:mrgreen:

isocan çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah.

beter ol nan kakoo ..kötüye bişyyy olmas:cherry:

geçmiş olsun:rendeer:

vay iso bayağı ciddi bir kaza olmuş yaw....tekrardan geçmiş olsun...

selam millet .....

yaw millet kuruduk be yav....valla motor kullanmayı unutacam nerdeyse....

o zaman napcez yatcaz kalkcez, sonra o akşam toplancez hafta sonu için plan yapcez tekrar yatcaz kalkcez,yatcaz kalkcez,yatcaz kalkcez, yatcaz kalkcez, o sabah kalktığımızda yaptığımız plana uycez. okkader basit tombikim.

isocum çok geçmiş olsun telefonunu mu değiştirdin sen yaw aradım ama ulaşılamıyorsun.

o zaman napcez yatcaz kalkcez, sonra o akşam toplancez hafta sonu için plan yapcez tekrar yatcaz kalkcez,yatcaz kalkcez,yatcaz kalkcez, yatcaz kalkcez, o sabah kalktığımızda yaptığımız plana uycez. okkader basit tombikim.

.

Yatalım o zaman hocam....:cat::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar