[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,kapuzbaşı fotoğraflarının devamını yükledim,bilgilerinize.

Günaydın kıymetli dostlarım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:51 AM ----------

Dünkü toplantımıza rahatsızlandığımdan katılamadım, pazar günü için bir gezi proğramı yapıldımı acaba, ona göre kendimizi ayarlayalım :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlar.....

bu güne kötü bir kaza haberi ile başladık...pozantı otobanı damlama mevkinde olmuş kaza....9 ölü ve yaralılar var....lütfen yola çıkacak olan arkadaşlar biraz dikkatli olsunlar....

günaydın arkadaşlar.....

bu güne kötü bir kaza haberi ile başladık...pozantı otobanı damlama mevkinde olmuş kaza....9 ölü ve yaralılar var....lütfen yola çıkacak olan arkadaşlar biraz dikkatli olsunlar....

uyarın için teşekkür ederiz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------

geçmiş olsun.yok,herhangi bir program yapılmadı.

Anladığım kadar bu hafta gezi falan olmayacak, ben bu hafta sonu adanadayım, ilgili arkadaşlara duyrulur... :mrgreen:

anamur

Anamur sevgı su parkından gorüntüleri
080720091186.jpg

080720091187.jpg

080720091188.jpg

Günaydın kıymetli dostlarım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:51 AM ----------

Dünkü toplantımıza rahatsızlandığımdan katılamadım, pazar günü için bir gezi proğramı yapıldımı acaba, ona göre kendimizi ayarlayalım :cherry:

geçmiş olsun, nen var

arkadaşlar iki haftadır acayip yoruldum.bu yüzden bana malolmuş gezi proğramımı bu hafta yapacağım.:wiinkk:bilginize. gerçi adaşıma ters düşer fakat oda bu hafta için bana hakverir düşüncesindeyim:rendeer:malumunuz deniz kenarında bronzlaşmam lazım.:bounce::bounce:

günaydın arkadaşlar

demır burası anamurda drogan çayının dağdan geldıği yer su buz gıbı gormeye değer bı yer.ileriside abonoz yayalasına çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar