[Adana - MT]

kadir sayende denize gittik biraz sağolasın:)

bu saatte konuyu izleyenlere bak:mrgreen:

demirgursel, fazerr+

abi sen bu saate olmazdın:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın herkese.....

kapuz başına giden değerli arkadaşlarım malisef yüzme bilmedikleri için ogüzelim suda çimemeden gelmişler:pr::pr:ah işte ben gitmessem olacağı buyduuu:bounce:halbiki o suda yüzen insanlar klopetranın güzel cildine ve apollonun enerjik gücüne sahip olurdu.:pr:fakat nerdeeeee, takılmışlar mustafa abimin mavrasına hepsini unutmuşlar yazıktır yavvv,yapılırmı bu.

o dediklerin zaten bizde var muzaffer abi....hepimizin teni klopatradan daha ipeksi ve vücudu apollodan daha enerjik.... üstelik yüreğide achille den daha geniş bu geziye katıldığından belli ....birde tavsiye ederim mustafa abi , bora abi, haluk abi üçlüsünün muhteşem sesini ve yorumlarını dinlemeni....:cat:

Yusufum kendide adı gibi Mert olur inşallah...gözlerinden belli motorcu olacak....bir sonraki geziye getir .........

Muzaffer abi sen dün RED BUL mu içtin abi ne o ööööle .....

Yaw Kapuzbaşı ekibi benim bi tüplü motor resmim olcaktı nerede o bilen varmı....

Galiba bundan bahsediyon...:mrgreen:

mtbfcy.jpg

kadir sayende denize gittik biraz sağolasın:)

bu saatte konuyu izleyenlere bak:mrgreen:

demirgursel, fazerr+

abi sen bu saate olmazdın:cyclopsan

abi malumunuz ben o saatte motosiklet üstünde gezide oluyorum(rüyalarımda
)kesin benim hayduttur.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

Yusufum kendide adı gibi Mert olur inşallah...gözlerinden belli motorcu olacak....bir sonraki geziye getir .........

Muzaffer abi sen dün RED BUL mu içtin abi ne o ööööle .....

Yaw Kapuzbaşı ekibi benim bi tüplü motor resmim olcaktı nerede o bilen varmı....
beni kendinle karıştırma hayatımda hiç redbul içmedim:bounce:beni lütfen BORAYLA mukayese etme :queen:ayrıca adaşım muzoylada redbul alkolikleri olan sizler benim adıma hareket ve bereket yapmayın.:pr:benim yazadıklarımı iyi analiz edin.benim yazılarım gerçek türkçedir.efendime söyleyim edebiyat fakültesi mezunu ve doktoramı yapmış bir dahi olduğumu hatırlatim.dikkat edersen yazdığım yazılara cevap dahi yazamıyan arkadaşlarım sadece okumakla yetiniyor ( birkaç kişi haric)bu yüzden onları esefle kınıyorum:pr:eek:ndan sonra nerdesin niye yazmıyon demesinler.işte aramızdaki fark bu bilmem anlatabildimmi.herkes benim gibi yazı yazmak ve kılavyeyi kullanma eğitimini alamazlar.bu yüzden lakabımı hatırlatim.kül yutma muzaffer(lütfen taklitlerimden sakınınız)akşama görüşelim:rendeer::rendeer:

abi malumunuz ben o saatte motosiklet üstünde gezide oluyorum(rüyalarımda
)kesin benim hayduttur.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

beni kendinle karıştırma hayatımda hiç redbul içmedim:bounce:beni lütfen BORAYLA mukayese etme :queen:ayrıca adaşım muzoylada redbul alkolikleri olan sizler benim adıma hareket ve bereket yapmayın.:pr:benim yazadıklarımı iyi analiz edin.benim yazılarım gerçek türkçedir.efendime söyleyim edebiyat fakültesi mezunu ve doktoramı yapmış bir dahi olduğumu hatırlatim.dikkat edersen yazdığım yazılara cevap dahi yazamıyan arkadaşlarım sadece okumakla yetiniyor ( birkaç kişi haric)bu yüzden onları esefle kınıyorum:pr:eek:ndan sonra nerdesin niye yazmıyon demesinler.işte aramızdaki fark bu bilmem anlatabildimmi.herkes benim gibi yazı yazmak ve kılavyeyi kullanma eğitimini alamazlar.bu yüzden lakabımı hatırlatim.kül yutma muzaffer(lütfen taklitlerimden sakınınız)akşama görüşelim:rendeer::rendeer:

pardon abi saygılar sunuyorum...sana cevap vermek ne haddimize ....bu arada muzo rahatsız olduğu için akşam gelemeyebilir bilgine....:bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,
dün akşam,fatih bey'deki KAPUZBAŞI resimlerini de aldım,bugün yükleyeceğim,bilgilerinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar