[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

Selamlar Adana MT..

Foruma yeni katıldım , Adana MT'ye selam vermek istedim.

Ben, Bahadır AKTAN. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İstanbulda yaşıyorum fakat doğma büyüme Adanalıyım.. İstanbulda, Adana özlemi çekiyorum :)

Adana'ya dönmek için de fırsat kolluyorum.. :)

Umarım Adanada güzel bir iş bulurum da sizlerle tanışma fırsatım olur..

Görüşmek Üzere...

-hoş geldiniz arkadaşlar.

Adana İl Temsilcisi
(fazer)muzafferciğim,canım kardeşim,nerelerdesin,seni,sesini,esprilerini özledik.:salut:

İyi Akşamlar Millet

sayın mühendisim, böyle olmuyor ama :farao: madem bi idda vardı ve sen kaybettin, o zaman gereğini yapman lazım :wiinkk: Adana MT üzme lütfen ve yarin tatlımızı getir. Yoksa sana bi daha ciğer miyer yok :p

Kaybettiğimi nerden çıkardın :farao:

o tatlıdan banada düşermi arkadaşlar yaa...

Asıl sana düşer :cat:

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

Selamlar Adana MT..

Foruma yeni katıldım , Adana MT'ye selam vermek istedim.

Ben, Bahadır AKTAN. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İstanbulda yaşıyorum fakat doğma büyüme Adanalıyım.. İstanbulda, Adana özlemi çekiyorum :)

Adana'ya dönmek için de fırsat kolluyorum.. :)

Umarım Adanada güzel bir iş bulurum da sizlerle tanışma fırsatım olur..

Görüşmek Üzere...

Hoşgeldiniz

hadi ordan sayfaları okumuyon.eskiden alo derdiniz şimdi oda kalmadı.sende aynı mustafa ve turgay abi gibi laf söyliyon ayıptır :pr::pr:

Abi kontör yollarmısın :queen:

iyi geceler adana mt derken.

adanalı--simyacı-- azgürbüz--fazerr başka online yok degilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

ya muzaffer abi görüşemiyoruz yazdıklarımıza cevapda vermiyorsun hayırdır abi rüzgara karşı bişey mi yapdık yani

iyi geceler adana mt derken.

adanalı--simyacı-- azgürbüz--fazerr başka online yok degilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

ya muzaffer abi görüşemiyoruz yazdıklarımıza cevapda vermiyorsun hayırdır abi rüzgara karşı bişey mi yapdık yani

ıyıy geceler kardes dusun ben bıle çolak halımle yazmaya calsıyorum bunlarda ıs yok ya

ıyıy geceler kardes dusun ben bıle çolak halımle yazmaya calsıyorum bunlarda ıs yok ya

aynen öyle ümit hocam bu muzaffer abi (fazerr) olan varya sorma bize diyor ama kendisi ne arıyor ne soruyor bir büyügümüz olarak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

ahanda yok gitmiş muzaffer abi

ümit hocam harbiden sen nasıl kullanıyorsun klavyeyi zafer abiye katılmamak elde degil
neyse önemli olan yazman nasıl yazarsan yaz degilmi:)

bora abi sen nasılsın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

bakım falan yaptın mı abi motora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar