[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
Sağlık gezisimi abi:cat:

valla çok sağlık için olduğu söylenemez.sabahın 7 sinde ciğer yemek ne kadar sağlıkla alakalı olabilir ki?:p

önce HALUK;ciğerim dedi.sonra AHMET canım çekti dedi,eee zaten millet bir kıvılcım,bir bahane arıyordu,böylelikle de,ateş yanmış oldu.şimdi bazı arkadaşlar çıkıp,''yok canım maksat muhabbet olsun '' diyecekler bak görürsün.:queen::queen::queen:

kaçma ciğerim güzel güzel git. bu ciğer işi de.... çok canım çekti valla. ben yarın gidip bi ön hazırlık yapayım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim tahminim 10 kişi kadar oluruz...:wiinkk:

Eminmisin 10 az gibi geldi bana .....ciğer seven çok gibiydi dün akşam....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------

kaçma ciğerim güzel güzel git. bu ciğer işi de.... çok canım çekti valla. ben yarın gidip bi ön hazırlık yapayım.

Ön hazırlık derken nasıl bişi yani.....gitmişkende yer ayarlamasını sen yap bari....Adana motosiklet olarak geleceğiz de...aman dikkat et R yok ....yanlışlık olmasın hani....:rendeer::rendeer::queen::queen:

valla çok sağlık için olduğu söylenemez.sabahın 7 sinde ciğer yemek ne kadar sağlıkla alakalı olabilir ki?:p

önce HALUK;ciğerim dedi.sonra AHMET canım çekti dedi,eee zaten millet bir kıvılcım,bir bahane arıyordu,böylelikle de,ateş yanmış oldu.şimdi bazı arkadaşlar çıkıp,''yok canım maksat muhabbet olsun '' diyecekler bak görürsün.:queen::queen::queen:

Bir porsiyon yollarsınız artık bu tarafa...:cat::rendeer:

iki dakka uyutmadınız:pr: vırvırvır:pr: bi sessiz olun bakalım:bounce:
tamam ben çooook uzun yol katederek gidip söyleyerim:cat:

Ciğerim sesini kıs sende bilgisayarın :queen:

Şimdi gelir seni ayağımda uyuturum :cat:

ben bu hafta gezime gidyom hemde motoRumla fakat gizli gidyom haberiniz olsunda dedikodu olmasın ona göreee:queen:

İyi akşamlar adana mt nin gurtlu insanları.:queen:

Arkadaşlar bu ciğer muhabbeti süper olacak allahın izniyle. ama ben 4 kişilik ciğeri götürrüm ona göre.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------

Bir porsiyon yollarsınız artık bu tarafa...:cat::rendeer:

Buyurun gelin misafirimiz olun korkut kardeş bekleriz.:rendeer:

sana bir kedi--ciğer hikayesini hatırlatmak isterim:bounce:
adamın biri kedilere hep ciğer yediriyormuş, bir gün nankörü çıkmış içlerinden, bunun elini cırmalamış:pr:.arkadaşlarına anlatmış olayı, arkadaşlarıda demiş kediye varda bize yokmu:queen: hem bizim tırnaklarımızda kısa:cherry:

İyi akşamlar adana mt nin gurtlu insanları.:queen:

Arkadaşlar bu ciğer muhabbeti süper olacak allahın izniyle. ama ben 4 kişilik ciğeri götürrüm ona göre.:queen:

yukardaki hikayeyi duymuşluğun varmı adaşım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar