yav kardeş,d.gürsel bizde,photobukheti çözmeye çalışıyorduk,deneme yaptık eski resimlerden,klavyenin başında d.gürsel vardı,o yazdı.
yav yoook,ben dedimki muzaffer biliyor ona danışalım,o da baktı ki sen online'sın,onun için yazdı.![]()
-(barbudos),gökhancığım,yarın öğleden sonra sana uğramayı düşünüyorum.
fiyat ne diyorlar
biz gezdik geldik ceyhan dayız adana gurubu damlar şimdi
@mertka selam bende ceyhandayım birkaç arkadaş daha var ceyhanda tanışırız bir ara motosiklet konusunda honda çok güzel ancak bahsettiğin motorun km si bana biraz fazla geldi 30.000km eğer yeni başlayacaksan yamaha ybr 125 0km al veya honda cbf 150 al derim selamlar görüşmek üzere
ayrıca gürbüz ailesine eşim ve ben çok çok teşekkür ediyoruz. :rendeer:
hayırdır abi çocuk falan mı dövdün.
ne hayırı kardeşim deneme yaparken izinmi alalım:bounce:Hayırdır BORA :silent:
yükledik oda yemedi:mrgreen:ben deneme tahtasımıyım :mrgreen: olmadıysa Adobe Reader yükleyin kesin olur :cat:
vayyyy Allahına kurban :rendeer: gardaşından kaçarmı, hallettim tabiki:cat:gardaşım halletmiştir, öğrendinmi bari :mrgreen:
öyle olsa önce senin gitmen gerekir sanırım:queen:hayırdır abi çocuk falan mı dövdün.
fiyat 3500 dedi 3250 anlaşmıştık ama sonra pek kanım ısınmadı motosiklete sıfır honda cbr125 almaya karar verdim bugün siparişini verdim motorun haftaya gelcekmiş hocam teşekür ederim
ayıp oluyor cengizim abim:farao: beni yokmu sayıyorsun:bounce:bora herkes ofline olduğuna göre sizdeler herhalde hı
bora herkes ofline olduğuna göre sizdeler herhalde hı