Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
selam herkeşe,hava durumuna baktım şimdi,Antakya cumartesi ve pazar sağnak yağış gösteriyor,hava sıcaklığı 15 derece
bi daha düşünelim derim
Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
yarin hava durumuna bakıp karar verelim :wiinkk:
yok be abi bunlar gitmediler diyorum size .... osmaniye öğretmen evinde kalmışlar üç gün kayıtlar geçti elime benim...şimdide montajla uğraşıyorlar....ondan gecikti resimler.....:bounce::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 PM ----------
şekermisiniz kardeşim yağmurda eriyecek...motorcu dediğin yamur çamur dinlemez....hayret bişi ya....:farao::farao::farao:
turgay abi sen resimlerin üstüne bi soğuk gazoz iç bence:cherry:Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
oooooohh, sicim gibi yağmur olsun:cherryselam herkeşe,hava durumuna baktım şimdi,Antakya cumartesi ve pazar sağnak yağış gösteriyor,hava sıcaklığı 15 derece
bi daha düşünelim derim
Herkese iyi akşamlar;
Şimdi; NTV kanalında 0'dan 100' adlı programda BMW GS1200 adwanture tanıtımı var; ilgisini çekenlere tavsiye edilir....
motor kullanmyı özledim yafffff![]()
herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim
herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim
görüyonuz dimi .sizi tatlı su motorcuları sizi.gülmeyin komşuna gelir başına atasözünü sizlere hatırlatim