[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam herkeşe,hava durumuna baktım şimdi,Antakya cumartesi ve pazar sağnak yağış gösteriyor,hava sıcaklığı 15 derece

bi daha düşünelim derim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım

yok be abi bunlar gitmediler diyorum size .... osmaniye öğretmen evinde kalmışlar üç gün kayıtlar geçti elime benim...şimdide montajla uğraşıyorlar....ondan gecikti resimler.....:bounce::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 PM ----------

yarin hava durumuna bakıp karar verelim :wiinkk:

şekermisiniz kardeşim yağmurda eriyecek...motorcu dediğin yamur çamur dinlemez....hayret bişi ya....:farao::farao::farao:

yok be abi bunlar gitmediler diyorum size .... osmaniye öğretmen evinde kalmışlar üç gün kayıtlar geçti elime benim...şimdide montajla uğraşıyorlar....ondan gecikti resimler.....:bounce::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 PM ----------

şekermisiniz kardeşim yağmurda eriyecek...motorcu dediğin yamur çamur dinlemez....hayret bişi ya....:farao::farao::farao:

şeker gibi adamsın diyen sen değilmisin :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 PM ----------

Hava durumuna şimdi baktım hava açık gösteriyor :p kapalı ve yağışlı diyen kimdi :jocolor:
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/hatay_hava_durumu/
http://turkish.wunderground.com/global/stations/17350.html

GÜNCELLEME
Pazar günü gezi için ANTAKYA ya karar verildi

Buluşma yerimiz: MOLA tesisleri (Ceyhan tarafındaki)
Hareket saati : 8:00

Not: Hareket satine uyulacaktır, geç kalan arkadan yetişmek zorunda

Katılımcılar:
1- Eşim ve ben
2- musatafa abi ve eşi
3- Turgay abi ve ?
4- Haluk komutan
5- Haluk hocam ve eşi
6- Büyük Cengiz ve eşi
7- Çelik gürsel ve ?
8- Fuat ve ?
9- ahmet + ablası ve 1 araba
10- Bora ve eşi
11- VFR mehmet
12- Osmanx
13- *HAYDUT*
14- ?
15- ??
16- ???
98- Hüseyin ve 600f i (özel istek üzeri 98 numaray yerleştirilmiştir)

BENSİZ GEZİMİ OLUR:cat:

görüyonuz dimi .sizi tatlı su motorcuları sizi.gülmeyin komşuna gelir başına atasözünü sizlere hatırlatim

Herkese iyi akşamlar;

Şimdi; NTV kanalında 0'dan 100' adlı programda BMW GS1200 adwanture tanıtımı var; ilgisini çekenlere tavsiye edilir....
motor kullanmyı özledim yafffff :(

Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
turgay abi sen resimlerin üstüne bi soğuk gazoz iç bence:cherry:
selam herkeşe,hava durumuna baktım şimdi,Antakya cumartesi ve pazar sağnak yağış gösteriyor,hava sıcaklığı 15 derece

bi daha düşünelim derim
oooooohh, sicim gibi yağmur olsun:cherry:(ben gelemiyecem nede olsa:bounce:)
Herkese iyi akşamlar;

Şimdi; NTV kanalında 0'dan 100' adlı programda BMW GS1200 adwanture tanıtımı var; ilgisini çekenlere tavsiye edilir....
motor kullanmyı özledim yafffff :(

gökhan nasılsın:rendeer:, yeni motor olayı varmı:silent:

herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim

herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim

günaydın adana mt.

hoşgeldiniz siteyi takip edin gerekli bilgi paylaşımı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. ama kendinizi biraz daha tanıtırsanız sizi daha iyi tanımış oluruz tekrardan hoşgeldiniz.

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------

Hoşgeldin, umarım katılımcı olursun. Burda öğreneceğin çok şeyler vardır. Yeni motorun hayırlı olsun, eğer ilk motorunsa aman dikkat derim çünkü çok güçlü bi makine :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 AM ----------

görüyonuz dimi .sizi tatlı su motorcuları sizi.gülmeyin komşuna gelir başına atasözünü sizlere hatırlatim

Ayıp, ayıp. Hani sen geliyordun :silent:

Adana İl Temsilcisi
yav halukcuğum,gezi resimlerinde ''urfadan insan manzaraları'' başlığı altında,benim don-atlet (erotik) resmimi de koymuşsun.aleme madara olduk sayende.ayıp denen birşey var.:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar