[Adana - MT]

sabahdan bu siteye girmeye calısıyom yeni buldum ne olmus buna altı ustu bır hafta ayrıldım bu arada selam
geldim

[Nacizane benim uyguladığım usul trafikten %10 daha hızlı sürüşle kaçış sürüşü yapmak, araçlardan veya araç kümelerinden uzak durmak, onlarla paralel sürüşlere girmemek ve aynadan arkamı 6-7 saniyede bir kontrol etmektir. Birde gelişi güzel ıslak zeminlere rastlanan şehir içi yollarımızda çok dikkatli sürmektir.]
bu yazı alıntıdır.ama benim yıllardan beri tam olarak uyguladığım sürüş karakteridir
sizce doğrumudur, sizin taktiğiniz nedir arkadaşlar:silent:
fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler:bounce: demekki günaydın iyi akşamlara devam edeceğiz:silent:
paylaşımlar yaparak motosiklet sürüş adına hatalarımız varsa ortaya çıksın, birlikte doğruları bulalım istedim ama galiba tek isteyen benim:pr:
e o zaman tünaydın:bounce:

Akşam kimler geliyor bakim :bounce: yoklama yapacam :mrgreen:
abi bende gelebilirmiyim benide yaz :queen:

merhaba dost:rendeer:

fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler:bounce: demekki günaydın iyi akşamlara devam edeceğiz:silent:
paylaşımlar yaparak motosiklet sürüş adına hatalarımız varsa ortaya çıksın, birlikte doğruları bulalım istedim ama galiba tek isteyen benim:pr:

Ben sana cevap verdim ama galiba cevabı beğenmedin :pr:

abi bende gelebilirmiyim benide yaz :queen:

Akıllı uslu durusan,tabiki gelebilirsin :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 PM ----------

kardeş MARDİN gezisinde:TURGAY ABİ,MUSTAFA ABİ,BEN VE HALUK var.

hadi hayırlısı bakim :cat:

Adana İl Temsilcisi
az önce ümiti ziyaretten geldim.kendisi,bir önceki gördüğümden daha iyi.tüm arkadaşlara selamı var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bende hatta bizde bizde gittik çok iyiydi,
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Tatlı Rüyalar (bak bu değişik) :queen:

Şimdi akan trafikten 10% hızlımı gideceksin; kesin ceza yersin :bounce:

Ama bende bu fikri savunuyorum :cat:

]
doğruyu yazmışsın ceza olayı başıma geldi.ben herkesin kendi taktiğini araştırıp en doğru olanı bulalım, yanlış davranıp, kazaya müsait kullananlarımız daha bilinçlensin istiyorum:cat:
senin stratejin nedir akan trafikte:silent:
Tatlı Rüyalar (bak bu değişik) :queen:

Şimdi akan trafikten 10% hızlımı gideceksin; kesin ceza yersin :bounce:

Ama bende bu fikri savunuyorum :cat:

ceza yiyeceğimiz kesin:mrgreen:
ancak şunu düşünün:
kurallara göre şehir içinde 50 km hızla gitmek zorundayız.bu durumda olanları hayal edin:bounce: her geçen araç bize risk oluşturacak, ya önümüze kıracak, ya ani fren yapacak, ve çeşitli şekillerde bizi kazaya sürükleyecek:pr:
biz bu duruma karşı strateji geliştirmeliyiz, aksi taktirde kaçınılmaz son er geç gelecektir.
mesela ışıklarda kalkarken tam olmasada drag yaparcasına bir sprintle çıkarak aradan sıyrılmamız güvenli bir hat yakalamamız doğru olmazmı sizcede:bounce:
hemen herkes ibresini görüyor zaten.bizim 50 km hıza çıkmamız arabalara göre 3 kat daha çabuk olacaktır.demekki onlarda 50 km sınırına uyarsa biz onlardan her halukarda 50-100 mt civarı önde ve güvende süreceğiz motorumuzu:cat:

Günaydınlar.

vstrom aranıyor 2007 ve üstü olursa iyi olur. bilenlerin yada duyanların müracaat etmesi rica olunur.

Günaydın millet :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------

]
doğruyu yazmışsın ceza olayı başıma geldi.ben herkesin kendi taktiğini araştırıp en doğru olanı bulalım, yanlış davranıp, kazaya müsait kullananlarımız daha bilinçlensin istiyorum:cat:
senin stratejin nedir akan trafikte:silent:

[/COLOR]
ceza yiyeceğimiz kesin:mrgreen:
ancak şunu düşünün:
kurallara göre şehir içinde 50 km hızla gitmek zorundayız.bu durumda olanları hayal edin:bounce: her geçen araç bize risk oluşturacak, ya önümüze kıracak, ya ani fren yapacak, ve çeşitli şekillerde bizi kazaya sürükleyecek:pr:
biz bu duruma karşı strateji geliştirmeliyiz, aksi taktirde kaçınılmaz son er geç gelecektir.
mesela ışıklarda kalkarken tam olmasada drag yaparcasına bir sprintle çıkarak aradan sıyrılmamız güvenli bir hat yakalamamız doğru olmazmı sizcede:bounce:
hemen herkes ibresini görüyor zaten.bizim 50 km hıza çıkmamız arabalara göre 3 kat daha çabuk olacaktır.demekki onlarda 50 km sınırına uyarsa biz onlardan her halukarda 50-100 mt civarı önde ve güvende süreceğiz motorumuzu:cat:

Gürsel kardeş, bildiğim kadar sen yıllardır motosiklet kullanıyorsun ve bize şehir içinde nasıl kullanmamızı ve kendimizi nasıl korumalıyız diye soruyorsun :bounce: Sende bu tecrübe fazlasıyla var, ancak benim burda söyleyebileceğim şehir içinde gözlerini dört değil sekiz açman gerekiyor ve kırmızı ışıkda drag yaparcasına öne fırlaman bir çözüm olmayacağını söylemek isterim. Çünkü memlekete maganda çok ve kırmızı ışıkta geçmek isteyen öküzler olacaktır, bu seferde tam onun önüne düşeceksin :farao: Bence herşeyden önemlisi mümkün olduğunca etrafını dikkatlice izlemek ve mümkün olduğunca her yöne bakmak olacaktır tabiki buna aynalar dahil :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

yusuf sahibinden coma bak derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar