[Adana - MT]

adana mt günaydın. bakım çalışmasına denk geldik gezi sonrası görüşemedik. yeni tanışmamıza rağmen gurubun sıcaklıgı için teşekkurler. gezi fotoların birkısmını gördüm diğerlerinide bekliyoruz.

arkadaşlar resimleri yükledim bakabilirsiniz aslında ben pazar akşamı halletmiştim ama malum sorundan dolayı resimleri ancak yükleyebildim.

Sen km saatini bir kontrol ettir, sanki saate bir yanlışlık var gibime geldi. Pazar günkü dönüş yolunda test ettim ve iki kişi 265 km/h yaptı. Yani senin dediğin iki kişiyle 275 km/h yapmıyor :p

abi denedim yine yolda, yine aynı sorun yok gibi jönyusufun aletiyle birlikte onunkiyle aynı.

Cengiz abi resimleri arşivliyon mu yollasana milletin gözü gönlü açılsın biraz.

hepinize iyi akşamlar beyler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Sen km saatini bir kontrol ettir, sanki saate bir yanlışlık var gibime geldi. Pazar günkü dönüş yolunda test ettim ve iki kişi 265 km/h yaptı. Yani senin dediğin iki kişiyle 275 km/h yapmıyor :p

yav adaşım senin km.saatin bozuk eksik gösteriyordur.senin testtini yiyim.:queen:

bir daha geç kalma arkadaşım, bu saate kadar nerdeydin:pr:
:cherry: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer:

herifin tekinin motoruna film kaplıyodum.

arkadaşlar bana fotoğraf makinasının pilleri için hızlı şarj cihazı lazım. yardımcı olabilecek bir hayırsever motorcu arkadaş varmı. mardin için lazım.
buarada bizi uğurlamaya kimler geliyor. cuma saat 2 de mustafa abinin ordan kalkıyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------

bir daha geç kalma arkadaşım, bu saate kadar nerdeydin:pr:
:cherry: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer:

merhaba
herkese iyi akşamlar;

Zafer abi aşağıda yapılan 'Site nasıl olmuş' anketine ''ÇOK KÖTÜ'' notunu verdim İnsallah kale alıp eski siteyi geri yüklerler :queen:

onu bende yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar