[Adana - MT]

Son düzenleme:
adamlar tv yi hiç dokunmadan götürsek para bile almayacaklarını, ama o kadar hasar verildikten sonra çıkan faturaya katlanmak zorunda olduğumu söylediler :p ne yapalım tv arkadaş kurbanı oldu :queen:

bencede öyle
çayımızı içer kalkarız :)

sen bana demedinmi TV yi gözden çıkardım istersen patlat diye :pr: bende ona göre davrandım, yani benden günah gitmişti :p cezasını tabiki sen çekecen, benim gibi birini TV emanet edilirmi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

günaydınlar hepinize hayırlı günler dilerim.akşama görüşmek üzere takım hazırmı beyler boracm akşama birşeyin kalmaz rüyamda gördüm seni.. dr gökhan ve hayaletim sizleride özledm akşama hasret gideririz işşallah

kara murat nehaber akşam geliyormusun.:bounce: ya gürselim kediye ciğer verirsen başına böyle şeyler gelir sen bana verseydin yenisini alırdım:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaman geçmiyor,sıkıntıdan patlamak üzereyim akşam gır gır şamata bol yine millet doldu 2 haftada deşarj olacak yer arıyor kimisi sıkıntıdan tv yi patlatıyor kimisi bileğini burkuyor geziye de gidilmedi ya herkes burnundan soluyor neyse pazar yaparsınız bişeyler hafta sonu buluTlu görünüyor

siz beni sevmiyosunuz ya zaten
umrunda deilim grubun
ben ben hiç kimseyim :salut:

Adana İl Temsilcisi
buluşma yeri :

emlakbank konutlarının orda..acıbadem hastanesinin arka kapısındaki melisa apartmanı zemin kat..cumhuriyet sitesi ile karşı karşıya.saat:19.30'dan sonra

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf saat yazmaya gerek yok 19:00 dan sonra isteyen gelebilir malum hava erken kararıyor

Mekanda nargile yok,malesef olsa zaten müşterisi bol

Gelin arkadaşlar benim buraya 12,50 +++ k + d + v bi nargile...

Ama arkadaş indirimi yaparım....:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar