Yeni Yılda hepinize kocaman bir G Ü N A Y D I N ::157::
Günaydın Adana Mt,herkese hayırlı işler bol bol kazançlar dilerim,
Pazara tarsusa keşfe gidelimmi
yaf oraya bir bakarız ordanda başka bir yere kayarız papazın bahçesi olabilir,tarsus şelalesine gidilir,bir yer bulunu sonuçta
Özelden msj attım baksana bir
günaydın herkeseee
yaw çenkis abii esintinin fotosunu çekmemişiniz kızın feyk olmadığını herkes görseydi![]()
esinti01 adana mt ye kaydını yapmıyorum daha çünkü toplantıda çay ısmarlamadan listeye almıyorum kimseyi haberin ola listeye alındıktan sonra gezilere gelmeye hak kazanıyosun haberin olsun![]()
1. muzaffer1968 :wiinkk:
2 frdndl
3 efendy_iso
4 adanalı
5 Endurocu01
6 demirgursel
7 çelikgürsel
8 Barbudos
9 fazerr
10 Naci63
11 azgurbuz
12 M.Ozbayrak
13 simyacı
14 zion1
15 haluka28
16 jönysf
17 JaNTi
18 fevri
19 YüKsEL46
20 CERREZCI
21 osmx :cherry:
22.qrar
23 LASTROMANTIC
24 makina
25 ahmetnr
aday
26 01esintisi
Başka seçeneklerede açığım ama orayı çok merak ettim eskiden çok güzeldi bir taraf orman br taraf nehir ön taraf deniz tam çadırlık bir yer
Kıs ferdena dürdane günaydınnnn yaf resmini gelir gelmez çektim esintinin kendide biliyor gördü çekerken ama makineden yanlışlıkla silinmiş bulamadım, makine elden ele gezdiği için kimde aut oldu bilmiyorum yoksa niye o kadar resim içinden onunkini sileyim
walla listeyi hazırlarken son 10-20 sayfaya yazanları baz alarak yapmıştım sen yokmuşsun demekki o sayfalardaben yokmuyum
Çay ısmarlamaya gelince canın sağolsun ısamarlayım cnmm![]()
walla listeyi hazırlarken son 10-20 sayfaya yazanları baz alarak yapmıştım sen yokmuşsun demekki o sayfalarda
ben istiyorum die deil annem gelenek böyle benim ilk toplantımda 20 kişi wardı bi o grup mütevazı deildi sahlep falan içmişti herkes
tam ödeyecektim ki kankam kıyamadı bana ödetmemişti :cherry: sana da bi centilmen çıkarda ödetmezse onu bilemem :wiinkk: ama gelenek böölee onu diyeyim
Sen bu liste işini baya düzenli tutuyon :cat: bravo sana :rendeer: banada aferin :mrgreen:
teşekkür ederim :cherry: fikir senden uygulama benden aslında ismaili terketsen güsel bi ikili olabiliriz :wiinkk::cherry:![]()
yok yaw :cyclopsan benden bunu isteme olmaz ::miiz:: :mrgreen: