[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çıldırıcam ya vallahi kafayı yiyecem nisanbir şakasınıda geçti,Güzide hanım görmeden elinizi sıkmadan özür dilemiyeceğim,aynı şey 01 esintisi içinde geçerli güzide hanım yarın yılbaşı için bizde toplanıyoruz gelirseniz mutlu oluruz yoksa ben kafayı yerim,Bu arada adım cengiz, beyefendi değilim 43 yaşında delikanlıyım:mrgreen:bu iş eğer mavra ise kim yapıyorsa pazar gezisinde yanında pompa getirsin yoksa inmiş lastikle oturup sıgarasını içer

efendy_iso beyefendi. motorum kırmızı. siyah ybrli öğretmen bir tanıdığınızmı var.

frdndl beyefendi. teşekkür ederim. neyi kıskandığınızı anlamasam da benle ilgili değil sanırım. :)

:):p sanırım ben buldum eski yazılanlardan. adem'de. tarife göre göl kıyısında. ramazanda 20.00de toplanmışsınız. şimdi de aynı saat mi.

:cherry: hoca camide hoca camide :cherry::mrgreen:
01esintisi yazdıklarını okudum. sana yazılanlarıda okudum. ders oldubana. kendimi tanıttım. muzaffer bey teşekkür ederim. çok incesiniz. meslektaşmısınız acaba

kendimi tanıtımım yeterli oldumu bilmem ama yok olmadı derseniz yazarım biraz daha kendi hakkımda

kimseler de yazmıyor. :silent: Tanıtmıştım oysa kendimi. hoş karşılanmadım mı? bir hata mı yaptım?

Endurocu01 Beyefendi bana mı sözünüz. eğer bana ise kırıcı konuşmanızdan dolayı teessüf ederim. yukarıda gülden konusunda yazılanları okuyarak kendimi olabildiğince tanıtmaya çalıştım. böyle karşılanmayı hak etmedim sanırım.

frdndl ismini öğrenirsem sevinirim. kadın mısın yoksa genç delikanlımı. özür dilerim beyefendi demem bundan böyle. feyk dediğini anlamadım. açıklarmısın lütfen

çok sevindim. memnun oldum ferda. hemcinslerimizi yollarda pek göremiyoruz. kaç yıldır kullanıyorsun motosiklet. bu arada motorun ne yazmamışsın. feyk değilim. yüzyüze görüştüğümüzde anlarsın. şu an için gülden hakkında yapılan konuşmalar nedeniyle haklısın şüpheleniyosun canım. ama sorun değil. görüşeceğiz. yaşın kaçtı ferdacım

Not : Barizzzz feyk kokan kelimeler Bold yapılmıştır :queen:

cengiz bey öncelikle memnun oldum. haklısınız görmeden şüpheniz geçmeyecek. ama benim de şu aşamada yapabileceğim bir şeyyok takdir edersinizki. yılbaşı için nazik davetinize teşekkür ederim. ama mersinde olacağım yılbaşında. önceden verilmiş sözüm var. bir sonraki toplantıya gelirim. tanışır el sıkışırız. :)

sevgili doslar şu an bişey yapamayacağım için şüphelerinizi gideremiyorum. :pale:
ama bence bu feyk gerçek değil konusunu boş yere tartışıyosunuz. görünce şaşıracak ve umarım mutlu olacaksınız.:)

Son düzenleme:
Bencede aslı astarı olmayan kişiler bunlar reklam kokan hareketler,sizin gibi gençleri toplantıda görmek isteriz,recep ivedik kahkahası smileysi

Gökhan ekip yarın bizde gelebilirsen bekleriz ayrım gayrım yok sende bizdensin her ne kadar kuyruk acın olsada farketmez evdede düzeltiriz hem ekipde bizde toplu halde daha rahat düzelir,geleceksen haberim olsun evi tarif ederim cebi buraya yazmak istemiyorum ahmetten boradan muzafferden .....alabilirsin

ben çıkmalıyım. tanıştığımıza çok memnun oldum. yarın giremeyebilirim. hepinize iyi yıllar şimdiden. görüşmek üzere.

cengiz bey öncelikle memnun oldum. haklısınız görmeden şüpheniz geçmeyecek. ama benim de şu aşamada yapabileceğim bir şeyyok takdir edersinizki. yılbaşı için nazik davetinize teşekkür ederim. ama mersinde olacağım yılbaşında. önceden verilmiş sözüm var. bir sonraki toplantıya gelirim. tanışır el sıkışırız. :)

sevgili doslar şu an bişey yapamayacağım için şüphelerinizi gideremiyorum. :pale:
ama bence bu feyk gerçek değil konusunu boş yere tartışıyosunuz. görünce şaşıracak ve umarım mutlu olacaksınız.:)

hadi bakalım :bounce:

Arkadaşlar yarına bizim hanım kereviz salatası ve şimdi unuttuğum birşey daha yapıyor. Bilimum içecek de yanında getiriyoruz. Yeterli midir?

Bu arada Cengiz hocam sizin ev için kanal kıyısından gelirken kaçıncı araya dönüyoduk? Hani şu pazarın kurulduğu köprüyü soruyorum.

Son düzenleme:
Benimde mesai bitiyor yarın görüşürüz

Gökan hocam özelden mesaj attım problem olursa alo dersin

Gökhan ekip yarın bizde gelebilirsen bekleriz ayrım gayrım yok sende bizdensin her ne kadar kuyruk acın olsada farketmez evdede düzeltiriz hem ekipde bizde toplu halde daha rahat düzelir,geleceksen haberim olsun evi tarif ederim cebi buraya yazmak istemiyorum ahmetten boradan muzafferden .....alabilirsin

Cengiz abicim; Sağolasın davetine iştirak etmeyi çok isterdim ama daha önceden bizim burda Botaştaki zibidi tayfasına :) söz verdim yılbaşında onlarlayım, Teşekkür ederim. başka zamana insallah.. Sizin eylencenizi burdan takip ederim sonraki gün :)

mrb arkadaşlar ben yokken baya hakkımda yazılar yazılmış:) yarın için aranızda olamayacağım ilk önce bunu belirtmek isterim ama ilk toplantınız da kesinlikle aranızda olacam o zaman hayalet üye olmadığımı görürsünüz.

mrb ferdacım artık ısrar etmiyecem önümüzde ki ilk üye toplantılarında inş seninlede tanışma fırsatım olur:)

Cengiz kardeş yazdığını şimdi okudum benim ve Turgay abinin günahını alıyorsun ama Muzaffer için bir şey diyemiyeceğim,yarın için geçde olsa uğramayı planlıyorum size şimdiden iyi eğlenceler iyi Akşamlar selamlar.::cheeeeer::fool::::152:::bounce:

boşver kimse kim çenkis ama bu senin başının altından çıkıyor gibi,

udu bugün alıcakmısın çenkissss

vala yok:cherry:

Ben de küçük çenkissten şüpheleniyorum...

ben de kokusu cıkar diye düşünüyorum zamanında ferdaya da ben diyordunuz ama o gerçekcıktı :cherry:

selam. adana mtyi takip ediyorum. tanışmak istemiştim. öğretmen var mı aranızda. ben de öğretmenim. 28 yaşındayım. yazları annemle mersin mezitlide yazlıkta kışları adanada kendi evimde kalıyorum. adım güzide. 1 yıldır ybr 125im var. ama çok binemedim. yeni başlayan birisiyim o nedenle tedirgin oldugumdan binmedim çok. bu kadar tanıtma yeter mi? yukarıdaki yazılan şeyleri okudum da :p

sende aramıza hoş gelmişşşsen hocam bende mondial kn kullanıyorum yaşım 27 bekarım işsizim canım sıkılıyor senle yarışak mı benim mondialim senin ybr ni gecer :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar