[Adana - MT]

selam. adana mtyi takip ediyorum. tanışmak istemiştim. öğretmen var mı aranızda. ben de öğretmenim. 28 yaşındayım. yazları annemle mersin mezitlide yazlıkta kışları adanada kendi evimde kalıyorum. adım güzide. 1 yıldır ybr 125im var. ama çok binemedim. yeni başlayan birisiyim o nedenle tedirgin oldugumdan binmedim çok. bu kadar tanıtma yeter mi? yukarıdaki yazılan şeyleri okudum da :p

Güzide hoşgeldin :rendeer: aramızda senide görmekten mutluluk duyarız. Çarşamba toplantılarımıza katılma dileğimle :rendeer:

güzide hocam hoşgeldin.ben de yeni üyeyim ama biraz sert bir giriş oldu umarım sizin tanışma bu şekilde olmaz:)

Çarşamba toplantılarımıza katılma dileğimle :rendeer:

sanırım her çarşamba toplantı oluyor ama toplantılar nerede oluyor belli yeriniz varmı??

Son düzenleme:
:cherry: hoca camide hoca camide :cherry::mrgreen:
01esintisi yazdıklarını okudum. sana yazılanlarıda okudum. ders oldubana. kendimi tanıttım. muzaffer bey teşekkür ederim. çok incesiniz. meslektaşmısınız acaba

kendimi tanıtımım yeterli oldumu bilmem ama yok olmadı derseniz yazarım biraz daha kendi hakkımda

Son düzenleme:
hocam ne güzel genç yaşta öğretmen olmuşsunuz darısı bana inşş adım gülden.bu arada kaçıncı sınıf öğretmenisiniz çünkü bende öss hazırlanıyorum dersane falan :)

şekerim ben işine yaramam o zaman :p
beden eğitimi branşım. memnun oldum güldencim

kimseler de yazmıyor. :silent:
Tanıtmıştım oysa kendimi. hoş karşılanmadım mı? bir hata mı yaptım?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya yeter artık sıkıldım bu muhabbetten,bende nikimi değiştiriyorum

Bende sudenaz 25 yaşındayım yeni katıldım bu kadar yetermi yemezler:pr:

Endurocu01 Beyefendi bana mı sözünüz. eğer bana ise kırıcı konuşmanızdan dolayı teessüf ederim. yukarıda gülden konusunda yazılanları okuyarak kendimi olabildiğince tanıtmaya çalıştım. böyle karşılanmayı hak etmedim sanırım.

Herkesler hoşgelmişler,ben spedy_iso,namı değer frdn_dl'nin belası....:cherry:

Güzide hanım ybr'niz siyahmı...

siyahsa tanıyorum sizi....:)

bu ne yaa her yerden bi üye çıkıyoo
güzide sende hoşgeldin
feyk olmayanları toplaşmalara bekleriz
yanlız yarın gülden biriciksen ablalara giderse kafayı yerim kıskanırım huzursuzluk çıkarırım haberiniz olsun ::miiz::

Herkesler hoşgelmişler,ben spedy_iso,namı değer frdndl'nin belası....:cherry:

Güzide hanım ybr'niz siyahmı...

siyahsa tanıyorum sizi....:)

tanımadıında kimse yok maşşalah

spedy ne yaa nesin sen Adana mt nin gözde bekarı ::miiz::

efendy_iso beyefendi. motorum kırmızı. siyah ybrli öğretmen bir tanıdığınızmı var.

frdndl beyefendi. teşekkür ederim. neyi kıskandığınızı anlamasam da benle ilgili değil sanırım. :)

Son düzenleme:
:cherry: hoca camide hoca camide :cherry::mrgreen:
01esintisi yazdıklarını okudum. sana yazılanlarıda okudum. ders oldubana. kendimi tanıttım. muzaffer bey teşekkür ederim. çok incesiniz. meslektaşmısınız acaba

kendimi tanıtımım yeterli oldumu bilmem ama yok olmadı derseniz yazarım biraz daha kendi hakkımda

bence yeterli oldu ama meslektaş değiliz :p

güzide hocam hoşgeldin.ben de yeni üyeyim ama biraz sert bir giriş oldu umarım sizin tanışma bu şekilde olmaz:)

sanırım her çarşamba toplantı oluyor ama toplantılar nerede oluyor belli yeriniz varmı??

sen bu siteyi okumaya takip et,toplantının nerde yapılacağı yazılır :cat: :p

Son düzenleme:
:):p sanırım ben buldum eski yazılanlardan. adem'de. tarife göre göl kıyısında. ramazanda 20.00de toplanmışsınız. şimdi de aynı saat mi.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR

Yeni katılan arkadaşlar aynı yılbaşı şakası gibi :mrgreen:
Eğer gerçeklerse tekrar aramıza hoşgeldiniz derim, toplantılarımıza dört gözle bekleriz :mrgreen:

frdndl ismini öğrenirsem sevinirim. kadın mısın yoksa genç delikanlımı. özür dilerim beyefendi demem bundan böyle. feyk dediğini anlamadım. açıklarmısın lütfen

çok sevindim. memnun oldum ferda. hemcinslerimizi yollarda pek göremiyoruz. kaç yıldır kullanıyorsun motosiklet. bu arada motorun ne yazmamışsın. feyk değilim. yüzyüze görüştüğümüzde anlarsın. şu an için gülden hakkında yapılan konuşmalar nedeniyle haklısın şüpheleniyosun canım. ama sorun değil. görüşeceğiz. yaşın kaçtı ferdacım

herkese slm larrr ortam bayaaa bi kızmış heraldee neyse bu arada hoşgeldiniz Güzide hocam!.. :rendeer:

merhaba. teşekkür ederim. ortamın kızışmaında beni kabahatim yok ama. isimlerinizi de yazarmısınız. kime nasıl hitap edebileceğimi bileyim.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar