[Adana - MT]

Bugünlerde Adana MT çok sıkıcı ::157:: buraya heyecan lazım. Sarızambak nerde ::139::
Alooooooooooooooooooooooooo ::alkiis::::surprise

Olm yağmur yağıyo,bütün duygularım depreşik,çekme beni polemiğe....:cherry:

Başını açta yağmurda gez biraz,yağmur suyu saçlarına iyi gelir belki,kellikten kurtulursunn....:p

dolaştım kanka önce murat abi ile sonrada gürsel abi ile kol kola bir romantik yaptık ki sorma :cherry:

Bugünlerde Adana MT çok sıkıcı ::157:: buraya heyecan lazım. Sarızambak nerde ::139::
Alooooooooooooooooooooooooo ::alkiis::::surprise

sarı zammbak yagışlı havalarda sahneye çıkmıyormuş:p

Son düzenleme:
dolaştım kanka önce murat abi ile sonrada gürsel abi ile kol kola bir romantik yaptık ki sorma :cherry:

sarı zammbak yagışlı havalarda sahneye çıkmıyormuş:p

isterük, isterük, isterük :flower:::deliir::::fool::

Adaşım muzaffer, herzaman sizlere anlatırdı ya, evde artçıyla motorsiklet sürme antremanını nasıl yaptığımızı. İşte bakın bizden teknolajiyi almışlar ne hale getirmişler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/54777-motosiklet-simulatoru.html

Bu konuya yorum bekledim ama değerli arkadaşlarım bunu atladı galiba :pr::salut:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar adananın datlı su motırcıları sabah hatunu hastaneye götürdüm endiskopi,kolonoskopi,fotokopi hepsini çektirdik,saat 14:00 gibi yarı baygın çıktık hastaneden yağmur yiye yiye kaynanaya gittik kahvaltıydı çaydı,akşam yemeğiydi çaydı az önce geldik sudan çıkmış sıpa simileysi olduk perşembeye sonuçları alıcaz,bakalım neler çıkcek, neyse yarın akşam ahmetlerde görüşmek üzere,baldızımızla beraber geliyoruz,ahmetim biz doktordan direk gelicez kaçda evde oluyon,yemek ne var menüyü sayarsan mutlu oluruz:p

yaw bunların evi tam olarak nirde yaw biri bana 15----20 kere tarif etsin bi zahmet:rendeer:

isterük, isterük, isterük :flower:::deliir::::fool::

Bu konuya yorum bekledim ama değerli arkadaşlarım bunu atladı galiba :pr::salut:

abi şelepsizim benim aklıma gelmiştide şey etirdim de ondan şey oldu yoksa ohooo oooo:cherry:

Son düzenleme:
Çenkisim baraj yolu 4,5 durak nargileye giderken baraj yolundaki ışıklardan sağa dönüyorsun 20 mt ilerde sağda okul var okulun kapısına arkanı dön karşında örnek apt.Kat:4 numara kapının üstünde posta kutusu çalınmış:cherry:

İyi heceler yarın akşam görüşmek dileğiyle

arkadaslar herkese gunaydınn hasatane bugun potansıyel zayıf...aksama hepınızı beklıyoruzz yalnız bı sartla...mıdenız tok gonlunuz pek olsun...ee sonucta bekar evı:)9 cerz cıps bıra kola cay ...vs ha bıde bolca muahbbet..bıde rıcem kıme nasıp olursa fiskos masası örtüsüyle beraber..ee sonucta fikoz mekanı kurduk.:) hediyeleriniz itinayla degerlendırılecektır..herkese ıı calısmalar .adres.. yenı adana kolejı kapısı karsısıbalkonda gunes elektronıık reklamlı uydu antenı var... 4. kat adana %seyhan:))

arkadaslar herkese gunaydınn hasatane bugun potansıyel zayıf...aksama hepınızı beklıyoruzz yalnız bı sartla...mıdenız tok gonlunuz pek olsun...ee sonucta bekar evı:)9 cerz cıps bıra kola cay ...vs ha bıde bolca muahbbet..bıde rıcem kıme nasıp olursa fiskos masası örtüsüyle beraber..ee sonucta fikoz mekanı kurduk.:) hediyeleriniz itinayla degerlendırılecektır..herkese ıı calısmalar .adres.. yenı adana kolejı kapısı karsısıbalkonda gunes elektronıık reklamlı uydu antenı var... 4. kat adana %seyhan:))

ümit kardeş, şiir gibi yazmışsın :cat: böyle misafiri ben hergün ağırlarım :mrgreen:
kola, cips, çekirdek, çay vs. sizden olur diğer börek, çörek, kek ler bizden olur CANIM :p Bilmem anlatabildimmi :pr:

merec den davet mersin ve çevre tüm motor kulüplerinin dikkatine

Arkadaşlar !

03.Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günüdür.

(Mersin enduro club) MEREC olarak Toroslar Belediyesinin düzenlemiş olduğu 03.Ocak Yürüyüşüne Katılacağız.

Bu nedenle Tüm Arkadaşlarımızla ve Kardeş Klübümüz Mersin Motor ile birlikte

03.Ocak.2009 Cumartesi Günü En Geç Sabah Saat 08H00'de

Şampiyon Motor

Önünde Hazır Bulunacaklardır.

Not:

1.Katılacaklar Önceden İsim ve Araç Plakalarını Şampiyon Motor'a kaydettirmeleri halinde Tişört verilecektir.

2.Saat 08H00'de hareket edilecektir.

3.Toroslar Belediye Başkanı Sn. Hamit TUNA Davet Etmiştir.

4.Full koruma ve mutlaka kasklı
iyi günler. www.merec.net

Son düzenleme:
GÜNAYDIN, HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR ARKADAŞLAR
dün sabah motor üzerinde ayakkabıma kadar su oldum(artık kimse datlı su motorcusu diyemez:cherry:) akşamda cengizimle beraber güzel bir yaya gezisi, piyasa takibi, balıklarla hasret gezisi yapalım dedik, kolkola çarşıyı 8 tur attık:mrgreen:.
şöyle bir baktımda arabayla çarşıya çıkana allah sabır versin :pr: trafik milim kıpramıyor.
her ne kadar yağmur yesemde motorun gözünü seveyim dedim
bir kez daha DAMARLARIMDA AKAN MOTORCU KANININ değerini anladım :cat:

akşam aç olarak gelecekler için yemek listesini veriyorum

sıcak yemekler
1-
2-
3-
soğuk yemekler
1-
2-
3-
içecekler
1-kaçak çay
2-kola
3-türk kayvesi (isteyen kendine göre yapar cezveyi yıkar)
4-su
5-soda
6-beyaz gazoz(asiti yok ama aynı asitli gibi)
7-meyve suyu
meyveler
1-mandalina
2-portakal
3-büyük portakal
4-küçük portakal
5-orta potakal

herkese selamlar

@rockforever kardeşim : mersin konusunda havanın durumuna göre hareket edebilirim.o yüzden şu anda kendim adına birşey diyemiyorum.

@ahmetcim portakallar bahçe işine benziyor:mrgreen:

Son düzenleme:
selam millet,günaydın demiyorum,geç oldu gün kapalı hava yağmurlu,herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dileriim,

Ahmetim,bekar evide olsa ben kahve içince cezveyi bana mı yıkatıcan::yanliss:
Biz belki gelemiyebiliriz,::uzgunum:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar