[Adana - MT]

kardeşim yumurtalıgı ikinci plana koyalım gerçi fena fikir degil ama bende GÖZNE sarnıç deyorum tabi fikrim de deyonuz uyarmı beylerrrr

Adana İl Temsilcisi
Ben sizie bir kaç fikir sunim
-Belen
-Yumurtalık
-Gözne yaylası
-Sarnıç yaylası
-Narlıkuyu (kıl çadırı)
-Adnan menderes blv. :mrgreen:
-Barajın öbür tarafını sucuk yemeye
-Efendy isonun kuzu çevirmesi :silent: :pr:
.......v.s

bence havalar bozmadan şu isonun kuzusunu çevirelim.:cat:

Adana İl Temsilcisi
bu arada gökhand kardeş hoş gelmişsin.finduklardan ne haber.:queen:

bu arada GÖKHAND kardeşim bak senin gelmediğin günlerde nasıl resim çekmişiz ya ..nerelerdesin be kardeşim şu kuyruk meselesini unutturmayamı çalışıyon yoksa:bounce: benden kaçış yok ona göre haaaa:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar adananın değerli motor severleri hadi çıkarın bir gezi planı,yakın yer olursa gelebiliriz

Herkeze iyi akşamlar. benim için farketmez. gezi için nereyi derseniz bana uyar. önemli olan siz sevdiğim doslarımla bir arada neşeli ve güzel vakit geçirmek.:rendeer:

Hoşbuldum Bora abi; yaa sorma portakal ve mandalin tasıdım burdan İzmite, gelirkende cuvalla Fındık getirdim karsılıgında:queen: 2-3 gezi keser bizi :) sonra gene getiririm...

kardeşim söyleseydin ya izmite narenciye götürecem diye ayarlardım sana çuvallarla tabiki kdv siz...fındıgımı unutma onagöre

bu arada GÖKHAND kardeşim bak senin gelmediğin günlerde nasıl resim çekmişiz ya ..nerelerdesin be kardeşim şu kuyruk meselesini unutturmayamı çalışıyon yoksa:bounce: benden kaçış yok ona göre haaaa:bounce:

Muzaffer abi fotolar çok güzel hakkaten heleki kısırları çok iyi netlemişsin :queen: yaa abicim ben hazırım kuyruk olayına herzaman herdaim... plavdan dönenin kaşıgı kırılsın :)

Son düzenleme:
iso ile çenkis şu an bizdeler geyik muhabeti yapıyorlar,yumurtalık olayına bu sefer sıcak bakıyoruz

yok ciğerim tükanda vardiya kesiyorum,çay sigara,internet,gecenin ilerleyen saatlerinde yemek sonra yine çay derken sabah olmuş

yumurtalık olur. zaten neresi olduğu benim için pek önemli değil maksat birliktelik olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar