[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayram gezisi kesinleşti yer Boğsak, kamp yeri var wc ve duş mevcut yiyeceklerimizi kendimiz götüreceğiz orda saç kavurma, yakalarsak balık yapacağız,buluşma yeri mersin tarafı Mola tesisleri,hareket saati kesin olarak 09:00
bayramın 3.ncü günü çarşamba günü gidilip ertesi gün öğle sonu dönüş yoluna çıkılacak.bir gün çadırlı kamp yapılacak
Katılacaklar:
1-Gürsel ve eşi
2-Haluk
3-Ümit
4-Cengiz ve eşi
5-K.Cengiz
6-Bora ve kızı buse
7-Çelik gürsel ?
8-Zafer-?
bu resimler daha önce benim gittiğim zamandan kalma kapalı sundurması var ama yinede çadır götürülecek

sa4000478127057jw1.jpg

sa4000488181001jo5.jpg

sa4000498234146ya2.jpg

sa4000968281714pp5.jpg

Son düzenleme:
halukçuğum,bora bizde olduğu için benim nickden yazdığı için öyle demek zorunda kaldı

anladım cengiz abi bende espri yapıyordum. kendi kendime eğleniyordum işte.

iyi oldu bu ya
yine tam takım olduk. akşamada bi ateş yakarız. sazı gitarı olan varsa getirsin. cengiz abi lafım sana

hadi bakim rasgelsin yanlız balık yerseniz sakın ha ağlatmayın özellikle lafım sana b.cengiz bak kulağımı çınlatın bak karışmam ha

buarada arkadaşlar doktorum gökhanla bugün görğştüm belki bogazda kahvaltıyı beraber yapacagız

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya

ADANA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

Adana lı arkadaslar bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Kayseri MT

BAYRAMIMIZI KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER,BİZLERDE SİZİN BAYRAMINIZI KUTLARIZ.

muzaffer abim sen merak etme her türlü hakkını vereceğiz balığın,büyük bir de kamp ateşi şekil A da görüldüğü üzere

şekil olarak böyle olacak keşke sizlerde olsaydınız daha şenlik olurdu

Selamlar Adana MT. Bende bugün sabah Kayseriye gittim geldim, Çarşamba günü her çarşamba olduğu gibi yine iş için şehir dışında olacağım için geziye çok isteme me rağmen katılamayacağım. Bora ve Gürsel abi hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, Allah (c.c) bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar, sizler sadece sabır diyin ve şükredin. Şehir dışında olanlara iyi tatiller ve tüm herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Saygılar. Bu arada ben Recep. :)

adana MT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevenlerinizle ve sevdiklerinizle birlikte, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.

Bora ve Gürsel abi hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, Allah (c.c) bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar, sizler sadece sabır diyin ve şükredin.

sağol recepcim, tabiki her şeyde bir hayır aramak gerek.ben henüz izindeyim birşey yok ama genel olarak memleketin tadını kaçırdılar, güvenle bakamıyorsun yarına:pr:

Tüm dostlarımın kurban bayramını en içten dileklerimizle şimdiden kutlarız Avcı ailesi

ıyı aksamlar adana yenı geldim ve acdım simdiden ıyı bayramlar

Son düzenleme:
aslında arabaylada gelen olsa sanki daha süper olacak.en azından malzeme konusunda çok iyi iş yapar:)

gelde sanada yarasın baba:wiinkk:

demirgürselim bayramda vekaletimi sana veriyorum .ona göre gerekeni yap ona göre:bounce:her hususta beni temsil ettiğini unutma boram sana emanet devlle ilgilen :bounce::bounce:balıkları ilk önce borama ikram et o herşeye laiktir:rendeer:

demirgürselim bayramda vekaletimi sana veriyorum .ona göre gerekeni yap ona göre:bounce:her hususta beni temsil ettiğini unutma boram sana emanet devlle ilgilen :bounce::bounce:balıkları ilk önce borama ikram et o herşeye laiktir:rendeer:

:)muzaffer abim benim seni en iyi şekilde temsil edeceğimden şüphen olmasın:cat:
tabiki ilk balık bora abime ve burnunun dibine soka soka olacak:queen: hem leydiye hem bora abime hem adana mt ye iyi bakacağım:mrgreen:hele bir gidelim şu denize kampa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar