[Adana - MT]

bırı bana su fotolar nasıl aktarılır bı resımlı anlatım ıstyoruumm..hazıneler bende...su fıkre katılıyorum ..gezılerde gurmelıgınde oyesıne gecleım arkadaslar..tabıı gunler uzayınca:)9

Serçenin biri bir bahar günü uçuyormuş.Bir anda fark etmiş ki karşıdan Motosikletli bir adam geliyor. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar... ama nafile...

Serçe 'çotaaank' diye kaska çarpıp düşmüş.

motorcu koşmuş serçenin yanına.

Serçe baygın yatıyor.. kıyamamış, bırakamamış yolda; almış getirmiş eve.

Eskiden kalma bir de kafesi var evde.. baygın serçeyi kafesin içine güzelce yerleştirmiş..

yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı yatmış....

Bizim serçe bir müddet sonra ayılmaya başlamış..

Daha tam seçemiyor ortalığı.. hafif bulanıklık var yani... Bir bakmış ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde...

Birden dank etmiş vaziyet:

" has.....tir lan motorcuyu öldürmüşüz ...! ; )) "

Hayat Kısa,
Kuralları Yık,
Kolay Affet,
Kalpten Sev,
Kahkahalara Boğul,
Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç Bir Şeye Sırtını Dönme

buda benden ..sevenımden gelen meılı sızınle paylasmak ıstedım tum mtye ıı dınlenmeler

Son düzenleme:
bırı bana su fotolar nasıl aktarılır bı resımlı anlatım ıstyoruumm..hazıneler bende...su fıkre katılıyorum ..gezılerde gurmelıgınde oyesıne gecleım arkadaslar..tabıı gunler uzayınca:)9

Serçenin biri bir bahar günü uçuyormuş.Bir anda fark etmiş ki karşıdan Motosikletli bir adam geliyor. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar... ama nafile...

Serçe 'çotaaank' diye kaska çarpıp düşmüş.

motorcu koşmuş serçenin yanına.

Serçe baygın yatıyor.. kıyamamış, bırakamamış yolda; almış getirmiş eve.

Eskiden kalma bir de kafesi var evde.. baygın serçeyi kafesin içine güzelce yerleştirmiş..

yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı yatmış....

Bizim serçe bir müddet sonra ayılmaya başlamış..

Daha tam seçemiyor ortalığı.. hafif bulanıklık var yani... Bir bakmış ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde...

Birden dank etmiş vaziyet:

" has.....tir lan motorcuyu öldürmüşüz ...! ; )) "

Hayat Kısa,
Kuralları Yık,
Kolay Affet,
Kalpten Sev,
Kahkahalara Boğul,
Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç Bir Şeye Sırtını Dönme

buda benden ..sevenımden gelen meılı sızınle paylasmak ıstedım tum mtye ıı dınlenmeler

::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn
sağolsun sevenin çok güzel yazmış:cat:sanada iyi dinlenmeler ümit.çok güzel bir gezi oldu:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt iyi geceler gece vakti yapılan tişört ancak bu kadar olur renk sorun değil önce grafik tasarımını birlikte beğenelim sonra detaylara gireriz haluk hocamın çizimlerinden karma yaptım biri ön göğüs diğeri tişörtün arkası

Günaydın Adana, kalkın artık sabah oldu ::157::

Gökhan seni tebrik ediyorum; Muzaffer'i Alain Delon gibi çıkarmışsın fotolarda :cherry: İyi göz var sende ::sas::

Tüm arkadaşlar güzel fotolar yayınlamışlar, ellerine sağlık.

Adana İl Temsilcisi
benden de herkese günaydın arkadaşlar.
B.cengizim;tasarımlar bence 4/4 lük olmuş.gayet sade ve hoş.eline sağlık.

Son düzenleme:
Günaydııın Adana Mt,herkese hayırlı işler hayırlı müşteriler dilerim.

Boracım teşekkürler hertürlü fikire açık renk desen şekil aceleye gerek yok sindire sindire yapacağız.Ozaman 4x4 olacak

günaydın
cengiz abi bence de hoş olmuş arka kısım ama o ön tarafta bi eksik var gibi geldi ama :silent: bulamadım :cherry:

Gökhan seni tebrik ediyorum; Muzaffer'i Alain Delon gibi çıkarmışsın fotolarda :cherry: İyi göz var sende ::sas::

Teşekkür ederim Zafer abi; tabiki güzel çıkacak foto, Alain Delon'dan ne eksiği var Muzaffer abimin, hatta Alain Delon'nun eksiği vardır onun bi CBR 600F'i yoktu muhtemelen :queen: Tüm fotogralar çok güzel hakikaten:cat:

Geç kaldım galiba, yinede herkese G Ü N A Y D I N :rendeer:

Günaydın Adana, kalkın artık sabah oldu ::157::

Tüm arkadaşlar güzel fotolar yayınlamışlar, ellerine sağlık.

zaferciğim, kırıldım sana :cyclopsan
1. Alain Delon yaşlandı artık, ben henüz gencim. :mrgreen:
2. ben çirkinmiyimki fotolara yakışıklı çıkim :pr:

Teşekkür ederim Zafer abi; tabiki güzel çıkacak foto, Alain Delon'dan ne eksiği var Muzaffer abimin, hatta Alain Delon'nun eksiği vardır onun bi CBR 600F'i yoktu muhtemelen :queen: Tüm fotogralar çok güzel hakikaten:cat:

Ellerine sağlık :cat: :rendeer:

Adana Mt iyi geceler gece vakti yapılan tişört ancak bu kadar olur renk sorun değil önce grafik tasarımını birlikte beğenelim sonra detaylara gireriz haluk hocamın çizimlerinden karma yaptım biri ön göğüs diğeri tişörtün arkası

Çoook Güzel olmuş Cengiz:cat::cat::cat:
Bu T-Shirtlara korumada yapılacakmı :mrgreen:

Son düzenleme:
yeni katılan arkadaşlara eşlik ettikleri için teşekkürler ederim .katılımlarını bekliyorum.YANLIZ..tanışma partilerini birkez daha hatırlatmakta fayda görüyorum..arkadaşlar ona göre:bounce:

muzafferim tişörtlere koruma yapılmayacak direk yanında taşıyacaksın özel güvenlik şirketi ile anlaştık herkese birer koruma verecek kaza anında önce onlar düşecek bizde onların üstüne atlayacağız,tabi koruma sırt üstü düşerse, sende adamın kucağına sırt üstü düşersen yapacak bişey yok :pseni kollarıyla koruyacak:pale:

yeni katılan arkadaşlara eşlik ettikleri için teşekkürler ederim .katılımlarını bekliyorum.YANLIZ..tanışma partilerini birkez daha hatırlatmakta fayda görüyorum..arkadaşlar ona göre:bounce:
Muzaffer abi illa Kuyruğun düzeldiğini görecem diyorsun yani :)

günaydın arkadaşlar.
biraz geç oldu sanırım ama ben yeni uyandım, yol yorgunluğu, sabah işten çıkıp gelmiş olmam derken ölü gibi uyumuşum:mrgreen:
gezi gerçekten güzel oldu yorulduğuma deydi.herkese teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar